Osa-aikainen Commercial Support Assistant, Pierre Fabre Dermo-Cosmetique, Espoo
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2021
Pierre Fabre Dermo-Cosmetique etsii osa-aikaista markkinoinnin tai viestinnän ammattilaista työskentelemään osana kansainvälistä yritystä ja kehittämään tunnettujen apteekkituotemerkkien Eau Thermale Avène-, Ducray- ja A-Derma kuluttajamarkkinointia. Tämä tehtävä sopii hyvin kielitaitoiselle ja hyvää visuaalista silmää omaavalle viestinnän ammattilaiselle, joka etsii itselleen osa-aikaista työtä esimerkiksi opiskelun ohelle!
KUVAUS
Tässä tehtävässä tulet työskentelemään osana pohjoismaista markkinoinnin osastoa ja avustat Suomen markkinointitiimiä vaihtelevissa tehtävissä. Pääasiallisena tehtävänä on tukea omaa tiimiä mm. digi- ja kuluttajamarkkinoinnin, sekä kampanjoiden analysoinnin ja kehittämisen alueilla. Suomessa sinulla on tukenasi samanlaisessa roolissa kokoaikaisesti työskentelevä kollega sekä yhdeksän henkilön tiimi. Parhaiten tehtävässä menestyy jo hiukan kuluttajatuotteiden markkinoinnista kokemusta omaava monipuolinen markkinointi-ihminen, jolle monipuolinen työnkuva tuo motivaatiota kasvaa roolissaan.

Pierre Fabren tuotemerkkeihin kuuluvat apteekin hyllyltä tutut laadukkaat tuotteet Eau Thermale Avène-, Ducray- ja A-Derma. Pierre Fabren säätiölle liiketoiminta on mahdollisuus edistää merkityksellisiä asioita, kuten luonnon motimuotoisuuden suojelu ja vastuulliset toimitusketjut. Yrityksessä pääset vaikuttamaan tähän missioon päivittäin.

Tarjoamme


* Työnantajan, joka toteuttaa arvojaan konkreettisten tekojen kautta
* Työroolin, jossa sinulla on mahdollisuus kasvaa ja syventää osaamistasi markkinoinnin monipuolisessa tehtäväkentässä
* Mahdollisuuden työskentelyyn joustavasti esimerkiksi opiskelujesi ohella


Kyseessä on suorarekrytointitoimeksianto ja tehtävään valittu henkilö tulee työllistymään osa-aikaiseen 12 kk määräaikaiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme. Pierre Fabre tarjoaa sinulle monipuolisen, haastavan ja itsenäisen työnkuvan osana dynaamista kansainvälistä organisaatiota. Pääset työskentelemään innostuneiden ja motivoituneiden kollegoiden kanssa - upeiden tuotteiden parissa.
TYÖNKUVA
Työskentelet tiiviissä yhteistyössä useiden markkinoinnin funktioiden kanssa, avustaen tiimisi jäseniä mm. seuraavissa tehtävissä:
* Visuaaliset materiaalit kuten kuvankäsittely digiin ja printtiin, sekä koulutusvideoiden suunnittelu, kuvaus ja viimeistely
* Kirjallisen markkinointimateriaalin käännökset englannista suomeksi, tanskan kielen osaaminen katsotaan eduksi muttei ole välttämätöntä
* Kampanjoiden ja markkinoinnin analysointi numeerisesti, ja kehityssuunnitelmat tämän aineiston pohjalta
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Kokemusta kuluttajatuotteiden markkinoinnista
* Tehtävään soveltuva koulutus esimerkiksi markkinoinnin, viestinnän tai kielten parista
* Sujuva suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito. Lisäksi eduksi katsotaan, mikäli osaat ranskaa, tanskaa tai ruotsia, mutta tämä ei ole välttämätöntä
* Hyvät IT-taidot (Adobe CC, In Design, Photoshop, MS Office)
* Kyky työskennellä joustavasti eri ihmisten kanssa, avustaen monipuolisesti koko markkinointitiimiä


Muuta tietoa


* Aloitus: mahdollisimman pian
* Työaika: osa-aikainen, noin 3 päivänä viikossa
* Kesto: 12kk määräaikainen työsopimus
* Sijainti: Espoo, sekä osittainen etätyömahdollisuus
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Pierre Fabren puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen. Haethan paikkaa siis jo tänään, sillä sopivan henkilön kanssa olemme valmiita etenemään nopeasti.

Liitäthän hakemukseesi motivaatiokirjeen, jossa tuot esiin motivaatiosi ja kiinnostuksesi juuri tätä tehtävää kohtaan!
MUUTA TIETOA
Pierre Fabre Group on toiminut jo yli 50 vuoden ajan reseptilääkkeiden, dermokosmetiikan ja kuluttajien terveydenhoitoon liittyvien tuotteiden parissa. Pierre Fabre on maailman toiseksi suurin dermokosmeettilaboratorio ja toiseksi suurin yksityinen ranskalainen lääkeryhmä. Suomen apteekkimarkkinoilla Pierre Fabresta on tullut tärkeä toimittaja tunnetuille ja vakiintuneille dermo-kosmetiikkamerkkeille: Eau Thermale Avène, Ducray, A-Derma ja Klorane.

Yhtiöllä on noin 11 000 työntekijää, sillä on tytäryhtiöitä 45 maassa ja tuotteita myydään yli 130 maassa. Pierre Fabre Dermo-Cosmétiquella on Pohjoismaisten tytäryhtiöiden pääkonttori Kööpenhaminassa ja sivuliike Suomessa Espoossa, joka vastaa paikallisesta markkinoinnista ja myynnistä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot