(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen buukkaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme Poriin reipasta buukkaajaa osa-aikaiseen työhön.

Työnkuvaus:
Työtehtäviisi kuuluu asiakkaille soittaminen, tapaamisten buukkaaminen ja palautteen kirjaaminen puhelun aikana. Asiakkaamme toimii erilaisten kassa- ja maksujärjestelmien parissa. Työksesi varaat tapaamisia ja kirjaat palautteita ylös. Saat listan asiakkaista ja valmiin soittotekstin avuksesi. Paikalla on lisäksi koko ajan varsinainen myyjä, joka auttaa tarvittaessa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta vastaavasta työstä. Olethan kuitenkin reipas, sanavalmis sekä asiakaspalvelu- ja myyntihenkinen! Puhut sujuvasti suomea ja sinulla on positiivinen asenne. Olet hyvä sekä kuuntelemaan että keskustelemaan. Nautit vuorovaikutustilanteista ja positiivisuus on valttisi.

Tarjoamme sinulle:
Tässä on mahdollisuus päästä tekemään itsenäistä työtä, johon saat hyvän perehdytyksen. Työtunteja kertyy viikossa aluksi noin 2 - 3 h, mutta tuntien määrä voi myös kasvaa. Työ sopii loistavasti  esimerkiksi opiskelijalle opintojen oheen. Työsuhde alkaa määräaikaisena, mutta vakinaistuminen asiakkaan kirjoille on mahdollista myöhemmin.

Hakuprosessi:
Täytä hakemus nettisivujemme kautta ja kerro siinä aiemmasta kokemuksestasi. Liitä mukaan myös palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Toimi siis nopeasti!

Katso lisätietoja paikasta videon muodossa tästä!

Lisätietoja:
HR-koordinaattori Jenni Raitanen,
jenni.raitanen@workpower.fi

Avainsanat: buukkaaja, osa-aikainen, B-to-B