(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen Buukkaaja kiinteistöalalle Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.9.2020
Etsimme kiinteistöalalla toimivalle asiakkaallemme osa-aikaista buukkaajaa. Buukkaajana työskentelet noin 16 tuntia viikossa (4h per päivä) käyden läpi asiakkaamme vanhoja kontakteja sekä asiakkaita kartoittaen ja sopien tapaamisia. Tehtävä sopii sinulle erinomaisesti, mikäli etsit itsellesi vuorovaikutteista työtä, jota saat tehdä liukuvien aikataulujen mukaan. Toivomme sinulta ainoastaan hyvää asennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja, kaiken muun opit työsi myötä!
KUVAUS
Buukkaajana pääset kontaktoimaan asiakkaita ja kartoittamaan heidän tarpeitaan sekä sopimaan tapaamisia välittäjien kanssa. Työskentelet hyvien kulkuyhteyksien varrella ydinkeskustassa ja saat itse vaikuttaa työskentelyaikoihisi toimistotyöaikojen puitteissa. Mikäli olet kiinnostunut asunnoista, tarjoamme sinulle erinomaisen tilaisuuden päästä näkemään ja oppimaan uutta!

Tarjoamme


* Mahdollisuuden vaikuttaa työaikoihisi
* Erinomaisen tuen ja koulutuksen puhelintyössä kehittymiseen
* Mielenkiintoisen toimialan ja motivoivan työilmapiirin

TYÖNKUVA
Buukkaajana soitat läpi asiakkaamme vanhoja kontakteja tarkoituksenasi kartoittaa ja selvittää asiakkaiden nykytilannetta ja sopia tapaamisia välittäjille. Työsi on tärkeää myynnin kasvattamisen kannalta ja sinut koulutetaan työhön tehtävässä pärjätäksesi.
Buukkaajana työtehtäviäsi ovat:
* Asiakkaiden tarpeiden kartoittaminen
* Tapaamisten sopiminen välittäjille
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimme tehtävään henkilöä, joka ei pelkää keskustella vieraille ihmisille. Toivomme sinulta reipasta ja rohkeaa asennetta, innostunutta työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Sinulla ei tarvitse olla entuudestaan kokemusta puhelintyöstä, asenteesi ratkaisee! Odotamme sinulta jotakin aikaisempaa työkokemusta esimerkiksi toimistotehtävistä tai asiakaspalvelusta. Kokemus puhelintyöstä nähdään etuna.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vuoden loppuun asti
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakkaamme puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA