(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen baarityöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Oletko jo valmis tai tuleva ravintola-alan ammattilainen? Haetko kenties uusia tuulia tai töitä esimerkiksi opiskelujen ohelle? Haemme asiakkaallemme Poriin osa-aikaista baarityöntekijää.

Työnkuvaus:
Tehtävänäsi on toimia baarityöntekijänä/tarjoilijana paikallisessa baarissa. Anniskelutarjoilun lisäksi yrityksen valikoimaan kuuluu pientä purtavaa. Työnkuvaan kuuluu tavanomaiset pienen lähiöbaarin tehtävät, kuten mietojen alkoholijuomien, shottien ja yksinkertaisten drinkkien valmistus ja anniskelu, tarjoilu, pöytien siivous ja yleinen asiakaspalvelu. 

Sinulla on aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Työ on osa-aikainen ja töitä on tarjolla noin joka toinen viikko 10-15 tuntia viikossa. Kiireisinä aikoina työtunteja on mahdollista tehdä enemmänkin. Työtä tehdään vaihtelevissa vuoroissa niin arkisin kuin viikonloppuisinkin. Myöhäisin työvuoro päättyy viikonloppuisin noin klo 02.30 ja arkisin puolen yön aikoihin. Työ sopii siis esimerkiksi myös opiskelijalle!

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- anniskelu- ja hygieniapassia
- kokemusta vastaavista tehtävistä
- oma-aloitteisuutta ja aurinkoista asennetta
- hyviä asiakaspalvelutaitoja.

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä ja työskentelemään monipuolisessa työnkuvassa. Työ on alkuun määräaikainen, mutta asiakkaan tarve työntekijälle on pitkäaikainen, joten sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. Maksamme myös aina alan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

Hakuprosessi:
Hae paikkaa täyttämällä hakemus nettisivuillamme. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta ja jatkohaastattelut asiakkaan luona. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:
HR-koordinaattori Jenni Raitanen
jenni.raitanen@workpower.fi
040 705 0722

Avainsanat: osa-aikainen, tarjoilija, baarityöntekijä, ravintola-ala