Osa-aikainen, autollinen siivooja Tikkakoskelle
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2021

Haemme osa-aikaista, autollista siivoojaa kohteeseemme Tikkakoskelle.


 ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.


Työ pitää sisällään asiakas- ja henkilökunnan tilojen siivousta. Tehtävä on osa-aikainen ja viikossa työtunteja kertyy 15h. Työtä tehdään pääsäänöisesti aamuvuorossa maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina, alkaen klo 6:00. Työsuhteen alussa keskiviikon vuoro sijoittuu iltapäivään klo 15:00 alkaen. Halutessasi sinulla on mahdollisuus lisätunteihin muissa kohteissamme eri pituisina sijaisuuksina.


 Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta siivoustyöstä vaan asenne ratkaisee! Luemme toki eduksi käytännön kokemuksen ammattisiivoustyöstä, sekä alan koulutuksen, mutta tärkeintä meille on motivoitunut ja asiakaslähtöinen asenne. Haluat tehdä työtä, jolla on merkitystä, ja rautaisena asiakaspalvelijana jaksat aina tuottaa asiakkaillemme ensiluokkaista palvelua. Olet joustava ja oma-aloitteinen, ja viihdyt itsenäisessä työssä. Tehtävässä tulet tarvitsemaan suomenkielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. Kohteeseen ei pääse julkisella liikenteellä, joten työ edellyttää oman auton käyttöä.


Kohteeseen valitulle henkilölle tullaan tekemään turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on ehto työsuhteen solmimiselle.


ISS:llä olet osa globaalia perhettämme, jossa kaikilla on mahdollisuus loistaa. Lue lisää Karoliinan työstä siivoojana ISS Palveluilla oheisesta linkistä: https://toissa.iss.fi/ammattilaiset/iss-ammatit-siivooja


Herättikö tehtävä mielenkiintosi? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Lähetä meille hakemuksesi oheisen linkin kautta, tai osoitteessa tyopaikat.iss.fi viimeistään 27.10.2021. Tutustumme hakemuksiin jo hakuaikana.


ISS Palvelut tekee maailmasta toimivan luomalla tiloja, joissa on hyvä olla. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 412 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 999. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fiwww.issworld.com.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot