(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen autoileva siivooja Paraisille
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Haemme motivoitunutta OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA asiakaskohteisiimme PARAISILLE.


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.

Tässä tehtävässä vastaat ylläpitosiivouksesta eri asiakaskohteissamme Paraisilla. Asiakaskohteita tulee olemaan kolme ja työ vaatii liikkumista. Ympäristöinä on mm. toimisto- ja teollisuusympäristöjä. Työtä tehdään maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin, joko aikaisin aamulla klo 6 alkaen tai iltapäivällä klo 16 alkaen. Työaika on 2 tuntia/kerta. Voit itse valita työn suorittamisajan ja työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle. Tässä tehtävässä on mahdollisuus kerryttää lisätunteja oman halukkuuden ja aktiivisuuden mukaan. Työsuhde on vakituinen.


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Et tarvitse aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa sekä hyvää fyysistä peruskuntoa. Tehtävässä toimimiseen tarvitset ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden. Haemme tähän tehtävään reipasta ja itsenäisestä työstä nauttivaa henkilöä.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 19.1.2021. Saatamme käsitellä hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päätyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua. ISS Direct on osa ISS Palveluja. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.


www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -