(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen aulapalvelutyöntekijä Tikkurilaan
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2020

AULAPALVELUHENKILÖ (osa-aikainen), ADECCO FINLAND OY, HELSINKI

Me adeccolaiset teemme työtämme intohimolla ja rakkaudesta lajiin. Jos sinä tunnet samoin omaa työtäsi kohtaan, kannattaa jatkaa lukemista.

Etsimme nyt kahta uutta kollegaa aulapalveluun Adeccon Vantaan toimipisteeseen osa-aikaiseen (4-12 tuntia/vko) tehtävään. Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa (8:00-12:00 ja 12:00-16:00). Vuorojen ajankohdat ovat sovittavissa tiimin kesken. Tehtävä on määräaikainen vuoden loppuun.

Kaipaamme hyvää joukkuepelaajaa, joka on kiinnostunut työskentelemään kansainvälisessä yrityksessä. Haluamme tarjota erinomaisen työpaikan maailman johtavassa henkilöstöpalvelualan yrityksessä ja mahdollisuuden tehdä yhteistyötä sekä adeccolaisten kanssa ja palvelella vieraitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Etsimme juuri sinua, joka teet työtäsi itsenäisesti ja huolellisesti. Olet aktiivinen ja suhtaudut positiivisesti tarjoamiimme haasteisiin. Hymysi ei hyydy asiakaspalvelutilanteissa ja muiden avustaminen on sinulle motivoivaa.

Sinulta löytyy kokemusta englanninkielen aktiivisesta käytöstä, mutta aiempaa aulapalvelukokemusta emme edellytä. Mikäli olet aikaisemmin työskennellyt asiakaspalvelutehtävissä, laskemme sen eduksesi. Erityisesti toivomme, että sinulle olisi kertynyt osaamista ja/tai kokemusta henkilötietojen käsittelemisestä esimerkiksi työn tai opintojen kautta. Olet supliikki suomen ja englannin kielellä, ruotsin tai muiden kielien osaaminen on mukava lisä, mutta ilmankin pärjäät. Käytät tottuneesti erilaisia IT-järjestelmiä ja opit mielelläsi uusia.

Päätehtäväsi aulapalvelussa on vieraiden vastaanottaminen ja eteenpäin ohjaaminen, mutta työhön kuuluu myös runsaasti muita avustavia hallinnollisia tehtäviä kuten postitusta, verkkokauppatilauksia, järjestelmätietojen päivitystä, tiedonhakua, jne.

Miksi hakisit Adeccolle töihin?

Adeccon arkeen kuuluvat niin rekrytoinnit, suorahaku, henkilöstövuokraus kuin soveltuvuusarvioinnit. Näitä teemme laadukkaasti, pitkäjänteisesti ja asiakaslähtöisesti. Haluamme palvella jokaista taidolla ja positiivisella asenteella. Organisaatiomme on avoin ja matala, omalla työpanoksellasi voit auttaa monia kollegoita päivittäisessä työssään.

Adeccon Suomen pääkonttorin aulapalvelussa pääset työskentelemään tiimimme tärkeänä avainhenkilönä osana iloista ja motivoitunutta tiimiä. Lupaamme, että työssäsi tulee vastaan monenlaisia tilanteita.

Tuntuuko sinun työpaikaltasi?

Jos tuntuu, niin lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen adecco.fi sivujen kautta. Viimeinen hakupäivä on 26.8.2020. Toimi nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana.

Jos sinulla on kysymyksiä tai tarvitse lisätietoja, soittele, niin jutellaan lisää! Numero on 046 8760322 / Business Support and Development Manager Laura Kerola.

Lisätietoja meistä ja arvoistamme https://www.adecco.fi/fi-fi/adecco-yrityksena/tietoja-adeccosta/