(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen aulapalvelutyöntekijä Helsinkiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2020

Haluatko tehdä muiden päivästä entistä aurinkoisemman? Etsitkö satunnaista työtä ja lisätienestiä esimerkiksi opintojen ohelle? Tule tekemään kestävää työtä ja parantamaan maailmaa kanssamme. Haemme nyt nopealla aikataululla

 

AULAPALVELUTYÖNTEKIJÄÄ

 

vakituiseen ja tarvittaessa töihinkutsuttavaan työhön asiakasyrityksemme tiloihin Helsingin keskustan alueelle. Tilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien ja metron varrella.

 

Tässä roolissa vastaat aulapalvelutehtävistä, kuten esimerkiksi vieraiden vastaanotosta, puhelinliikenteestä ja tilavarauksista. Tärkeä osa työtä on asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen ja opastaminen. Kohtaat asiakkaita niin kasvotusten kuin sähköisestikin ja kumpaakin kautta välittyy reipas asiakaspalveluasenteesi. Työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti viikonlopuille, mutta sen lisäksi toimit sijaisena ja lomatuuraajana (ensimmäinen muutaman viikon lomatuuraus on heinäkuun lopulla).

 

Tulet onnistumaan tehtävässä, jos viihdyt ihmisläheisessä työssä ja pysyt kommunikoimaan vierailijoiden kanssa itsevarmasti sekä suomeksi että englanniksi (muusta kielitaidosta on etua). Roolissa edellytämme myös aiempaa kokemusta hotellivastaanotosta tai asiakaspalvelusta. Lisäksi olet näppärä eri järjestelmien kanssa, sinulla on taito pitää asiat järjestyksessä ja työskennellä huolellisesti, iloista ilmapiiriä ylläpitäen.  

 

Mikäli tehtävä kuulostaa mielenkiintoiselta, ilahduta meitä hakemuksellasi! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.