(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen aulapalveluhenkilö
Colliers International Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2019

AulapalveluHENKILÖ, Tampere

Tervetuloa työskentelemään osaavaan ja kehittyvään kiinteistöalan yrityksen aulapalveluun asiakaspalvelutehtäviin! Colliers International Finlandissa pääset mukaan voimakkaasti kehittyvään sekä kasvavaan kiinteistöjohtamisen, kauppakeskusjohtamisen ja isännöinnin maailmaan.

Etsimme, mielellään jo vartijakortin omaavaa, aulapalveluhenkilöä työskentelemään Tampereella sijaitsevaan kohteeseemme. Olet itsenäisen työskentelytavan omaava rautainen asiakaspalvelija, joka tarttuu tehtäviin aktiivisesti ja ripeästi. Olet lisäksi huolellinen ja tarkka sekä sinulla on positiivinen, itsenäisen aktiivinen ja asiakaslähtöinen asenne.

Työaikasi sijoittuu arkisin kello 7.00 – 17.00 välille ja työpisteesi sijaitsee Tampereella. Päivittäinen työaikasi on noin 6 - 8 tuntia päivässä ja viikoittainen noin 0 - 40 tuntia. Työ soveltuu hyvin vaikka opiskelijalle tai muuten osa-aikaisen vapaudesta nauttivalle. Työt alkavat sovitun mukaisesti.

Aulapalveluhenkilö on vieraiden ja asiakkaiden ensimmäinen kontakti ja toimii asiakasrajapinnassa. Tästä johtuen etsimämme henkilö on erittäin ystävällinen, oma-aloitteinen ja asiakaspalveluhenkinen.

Aulan tehtäviin lukeutuvat muun muassa asiakkaiden neuvonta, vieraiden vastaanotto, posti- ja kuriirilähetysten käsittely, huoltopyyntöjen seuranta ja yhteistyö palveluntuottajiin sekä yrityspalvelu-tilaukset. Aulatyö voi sisältää päivittäin vaihtelevia ja monipuolisia tehtäviä vuokrauksen tukitoiminnoista assistenttitöihin. Tietotekniset taidot, kulunvalvonnan tuntemus ja yleinen kiinteistöpalvelualan kokemus ovat kaikki hyödyksi.

Asiakkaita palvellaan suomen ja englannin kielillä puhelimitse, kasvotusten sekä sähköpostin välityksellä. Myös ruotsin kielitaito katsotaan eduksi.

Mikäli näet itsesi kiinteistön ”sydämenä”, täytä sähköinen hakemus 24.2.2019 mennessä. Paikka kuitenkin täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat Tiia Antilalta sähköpostitse: tiia.antila@colliers.com.