(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen aulapalveluhenkilö Vantaan Tikkurilaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Oletko kiinnostunut asiakaspalvelusta ja henkilöstöpalvelualasta? Tarjoamme reippaalle tekijälle aulapalveluhenkilön paikkaa Adeccon Suomen pääkonttorilla. Tehtävässä on mahdollisuus tutustua henkilöstöpalvelualaan käytännönläheisesti päivittäisen toiminnan ohessa ja seurata aitiopaikalta, miten arki pyörii yhdessä HR-alan johtavista yrityksistä.

 

Aulapalveluhenkilönä päätehtävänäsi on asiakkaidemme vastaanottaminen ja ohjaaminen vastaanotossa, mutta tehtävä on erittäin monipuolinen ja pääset tekemään vaihtelevasti myös muita hallinnon ja liiketoiminnan avustavia tehtäviä, kuten työntekijöiden chat-tukeen ja yleiseen sähköpostiosoitteeseen tuleviin viesteihin vastaaminen sekä työvälineiden hallinnointia ja tilaamista.

 

Paikka on osa-aikainen ja työ tehdään toimiston aukioloaikana arkisin klo 8-16. Vuorot ovat arkipäivisin klo 8:00-12:00 tai 12:00-16:00, eli yleensä töitä on 3-4 vuoroa viikossa. Toimistomme sijaitsee hyvien yhteyksien varrella Tikkurilan aseman välittömässä läheisyydessä. Lisäksi voit vaikuttaa siihen mitä vuoroja teet, joten työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opintojen oheen.

 

Jos omaat asiakaspalveluhenkisen työotteen, hyvät vuorovaikutustaidot ja auttavaisen luonteen, olet huolellinen ja täsmällinen ja kykenet työskentelemään itsenäisesti, tulet menestymään tehtävässä. Hyvä suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito on edellytys. Työkokemus asiakaspalvelusta, toimistotöistä tai aulatyöstä on eduksi. GDPR, henkilötietojen käsittely ja tietosuojalainsäädännön ymmärtäminen on eduksi. Osaamista näistä on voinut karttua joko opinnoista tai työkokemuksen kautta.

 

Mikäli koet olevasi hyvä lisä Adeccon tiimiin ja kiinnostuit aulapalveluhenkilön tehtävästä henkilöstöpalvelualalla, täytä hakemus mahdollisimman pian. Hakuaika loppuu 23.7.2019. Työ alkaa sopimuksen mukaan elokuun aikana ja on määräaikainen toukokuun 2020 loppuun asti. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

 

Jos sinulla heräsi kysymyksiä tai kaipaat lisätietoa tehtävästä, olethan yhteydessä Laura Rantaseen joko soittamalla (arkisin klo 12-15) numeroon +358 40 540 8185 tai sähköpostitse osoitteeseen laura.rantanen@adeccogroup.com.