(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen aulapalveluhenkilö Adeccolle Tikkurilaan
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2018Työn kuvaus:
  Haemme osa-aikaista aulapalveluhenkilöä työskentelemään aulapalvelussamme Tikkurilassa. Tehtävä soveltuu hyvin esimerkiksi opiskelijalle, joka pystyy osa-aikaisesti työskentelemään opintojen ohella. Töitä on tarjolla noin 8-37,5 h/vko, jotka on mahdollista sopia joustavasti oman tilanteesi mukaan. Työ alkaa elokuussa ja on alkuun määräaikainen kestäen vuoden loppuun saakka. Jatko on kuitenkin mahdollinen.
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää:
•Reipasta ja asiakaspalveluhenkistä työotetta
•Hyviä vuorovaikutustaitoja ja positiivista asennetta
•Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
•Oma-aloitteellisuutta
•Täsmällisyyttä ja huolellisuutta
•Suomen kielen ohella erinomaista englannin kielen taitoa
•MS Office-taitoja
 
Päätehtäväsi on vieraiden vastaanottaminen ja ohjaaminen aulapalvelussa. Aulapalveluhenkilönä palvelet niin Adeccon työntekijöitä kun yritykseen saapuvia vieraita. Aulapalvelun lisäksi työhön kuuluu toimistotehtäviä kuten esimerkiksi postitusta ja muita hallinnollisia tehtäviä. Tehtäväkenttä voi laajeta ajan myötä kokemuksesi karttuessa.
 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja mahdollisuuden joustavaan työskentelyyn. Toivomme sinun voivan tehdä viikoittain jonkun verran tunteja, mutta tilanteesi mukaan tuntimäärä voi olla sovittavissa.
 
Hae tehtävään 24.6 mennessä. Täytä hakemus osoitteessa www.adecco.fi ja lisää hakemukseesi CV sekä palkkatoiveesi. Aloitamme hakijoiden haastattelut jo hakuaikana, joten toimithan pikaisesti. Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella Mia Kettuselta, puh. 040 845 1012 tai sähköpostitse mia.kettunen@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Aulapalveluhenkilö


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Mia Kettunen, 040 845 1012


Toimipaikka:  VANTAA