(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen assistentti viestintä- ja raportointitehtävien pariin Stora Ensolle
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020
Etsimme nyt osa-aikaista assistenttia osaksi Stora Enson Wood Products-yksikön Innovations-tiimiä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kartuttamaan osaamistasi kansainvälisessä ja arvostetussa yrityksessä. Mikäli kiinnostuit, lue lisää alta ja hae paikkaa jo tänään- etenemme haussa nopealla aikataululla!
KUVAUS
Tarjoamme


* Erinomaisen mahdollisuuden kartuttaa osaamista ja kokemusta arvostetussa yrityksessä
* Motivoivan työympäristön ja tukevat kollegat


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä{target="_blank"}.
TYÖNKUVA
Assistentin roolissa tulet työskentelemään osana Stora Enson Wood Productions-yksikön muutaman hengen Innovations-tiimiä, avustaen R&D Manageria monipuolisissa tehtävissä. Työnkuvaasi kuuluu esimerkiksi sisäisen viestinnän tehtäviä (mm. artikkelien, intranetin ja muiden julkaisujen laatimista), raportointitehtäviä, järjestelmien päivittämistä sekä tiedon keruuta.

Tulet työskentelemään osana osaavaa ja kannustavaa tiimiä sekä saamaan tehtäviin perehdytyksen asiantuntevilta kollegoilta. Työtä on tarjolla arviolta noin 20-25 h/vko.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. kaupallinen)
* Aikaisempaa työkokemusta esimerkiksi taloushallinnon ja/tai markkinoinnin tehtävistä
* Vahvaa osaamista MS Officen ohjelmista sekä kyky omaksua uusia järjestelmiä
* Erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
* Kyky työskennellä niin itsenäisesti kuin osana tiimiäkin
* Sujuva englannin kielitaito


Osaaminen Power BI:sta luetaan eduksi rekrytointiprosessissa.

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian
* Kesto: 6 kk
* Sijainti: Helsinki, Kanavaranta
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Stora Enson puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Stora Enso on johtava maailmanlaajuinen uusiutuvien pakkaus-, biomateriaali-, puu- ja paperiteollisuusratkaisujen tuottaja. Tavoitteemme on korvata uusiutumattomat materiaalit innovoimalla ja kehittämällä uusia tuotteita ja palveluja, jotka perustuvat puuhun ja muihin uusiutuviin materiaaleihin. Työllistämme noin 26 000 henkilöä yli 35 maassa.