(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen assistentti, tuotannonohjaus
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2018

Etsimme nyt innostunutta ja näppärää assistenttia osa-aikaiseen työsuhteeseen Vantaan toimipisteeseemme. Tarjoamme loistavan tilaisuuden esimerkiksi ammattikorkeakoulun opiskelijalle, joka haluaa samalla kerryttää työkokemusta mielenkiintoisissa ja monipuolisissa tehtävissä johtavassa kiinteistötekniikka-alan yrityksessä. Tiimimme jo odottaa sinua, toimi heti ja hae!

Työsuhde on osa-aikainen, noin 12h/viikko. Työvuorosi sijoittuvat pääosin arki-iltoihin sekä lauantai- ja sunnuntaipäiville. Me tarjoamme sinulle huipputiimin tuen ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Käytössäsi on hyvät ja nykyaikaiset työkalut, jotta onnistut omassa tehtävässäsi.

Tehtäviisi kuuluu HelpDesk-/puhelinvaihdetyöskentely, työtilausten vastaanotto, tuotannonohjaus sekä SAP-masterdatan ylläpitotehtävät. Huolehdit töiden ajantasaisesta välittämisestä ja kuittaamisesta, laskutustietojen oikeellisuudesta sekä raportoinnista asiakkaiden järjestelmiin. Työskentelet asiakkaidemme sekä Caverionin huoltohenkilöstön rajapinnassa.

Tehtävä edellyttää vähintään vuoden kokemusta asiakaspalvelutehtävistä tai HelpDesk-/puhelinvaihdetyöskentelystä. Sinulla on pohjalla alalle soveltuva ammatillinen koulutus tai ylioppilastutkinto ja IT-taitosi ovat ajan tasalla. Käytät sujuvasti MS Office -ohjelmia. Lisäksi SAP-tuntemus sekä kiinteistöjen huoltokirjaohjelmien käyttökokemus lasketaan eduksesi.

Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja vastuuntuntoinen. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä hyvä ongelmanratkaisu- ja paineensietokyky. Tehtävässä tarvitset lisäksi englanninkielen taitoa. Ruotsinkielen taidon laskemme eduksesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta yksikönpäällikkö Ville Ilmonen, p. 050 439 5381 tai tiimipäällikkö Esa Rytky, p. 0400 624 825.

Hae tehtävää 07.10.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.