(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen assistentti palvelukeskukseen
Bework Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2018
Bework Oy
Toimenkuva
Etsimme nyt asiakkaallemme asiakaspalvelukeskukseen Vantaan Viinikkalaan innostunutta ja oma-aloitteista assistenttia. Haluatko työskennellä mielenkiintoisessa ja monipuolisessa tehtävässä johtavassa kiinteistötekniikka-alan yrityksessä? Opiskeletko parhaillaan korkeakoulussa ja haluat kerryttää samalla työkokemusta? Tässä olisi loistava paikka juuri sinulle, joten toimi heti ja hae!

Työtehtäviisi kuuluu palvelukeskuksessa työtilausten vastaanotto, tilausten tallentaminen toiminnanohjausjärjestelmään, sekä tuotannonohjaus ja SAP-masterdatan ylläpitotehtävät. Teet yhteistyötä asiakkaamme, huoltohenkilöstön ja muiden huoltoyhtiöiden kanssa. Vastuullesi kuuluu töiden ajantasaisen välittäminen ja kuittaaminen, laskutustietojen kirjaus ja raportointi.
Odotamme sinulta
Olet etsimämme henkilö, jos olet positiivinen, asiakaspalveluhenkinen ja tarkka tehtävissäsi. Toivomme sinulta kokemusta asiakaspalvelusta ja käytät sujuvasti myös englannin kieltä. Eduksi on kokemusta puhelinpalvelutyöskentelystä sekä SAP-käyttökokemus.
Muut tiedot
Alkuun olisit lähes täysipäiväisesti mukana kahden viikon ajan, jolloin sinut tullaan perehdyttämään tehtävään. Tämän jälkeen työviikkosi rakentuisi niin, että olet töissä maanantaisin klo 7:00-15:00, jonka lisäksi teet 1-3 vuoroa viikossa painottuen enimmäkseen alkuviikkoon. Tarkemmat vuorot ja niiden pituudet voidaan sopia työntekijän tarpeiden mukaan. Kerrothan meille hakemuksessa omasta tilanteestasi ja toiveistasi.

Täytä hakemuksesi 16.09.2018 mennessä oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla.
Kesto
Sopimuksen mukaan
Lisätietoja
Milla Äikäs, milla.aikas@vmp.fi, 040 307 5053
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 16.09.2018 mennessä.