(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen assistentti Academic Workin toimistoon!
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.9.2019
Etsitkö osa-aikaista toimistotyötä opintojesi ohelle? Etsimme nyt korkeakouluopiskelijoita työskentelemään myynnin tukitehtävien pariin. Tässä tehtävässä pääset hankkimaan kokemusta erilaisista toimistotehtävistä sekä tutustumaan yritysmyynnin elinkaareen. Hae jo tänään ja liity energiseen joukkoomme!
KUVAUS
Academic Work on henkilöstöpalvelualan yritys, mikä tarkoittaa, että ratkomme asiakasyritystemme resursointihaasteita rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluidemme voimalla. Asiakkaidemme joukosta löytyy laaja kirjo eri alojen yrityksiä.

Sales Assistantina pääset näkemään koko B2B-myynnin elinkaaren. Työskentelet yhdessä kokeneiden Account Managereidemme kanssa ja tuet heitä myyntiprosessin eri vaiheissa. Suurimman osan työajastasi käytät potentiaalisten asiakkaiden kartoittamiseen eri kanavia hyödyntäen. Tuet Account Managereita myös erilaisissa hallinnollisissa tehtävissä, kuten esimerkiksi asiakastapaamisten raportoinnissa, sopimusten ja tarjousten kirjoittamisessa, asiakastapaamisten sopimisessa ja erilaisissa selvitystöissä ja toimialakatsauksissa. Kokemuksen myötä pääset myös Account Managereidemme mukaan asiakastapaamisiin. Tehtävään ei kuulu kylmäsoittelua.

Tarjoamme


* Ainutlaatuisen upean työkulttuurin ja sitoutuneet työkaverit: arvomme Show Heart, Share Energy ja Beat Yesterday näkyvät kaikessa tekemisessämme päivittäin. Toisistamme huolehtiminen, huumori ja kunnianhimo ovat menestyksemme kulmakiviä.
* Monipuoliset henkilöstöedut: tarjoamme muun muassa wellness-keskuksen maksutta käyttöösi, lounas- ja virike-edun sekä erilaisia tapahtumia upeiden kollegoidesi kanssa.
* Merkityksellinen työ: me luomme työuria nuorille ammattilaisille.
* Toimiston hyvien kulkuyhteyksien varrella

TYÖNKUVA
Pääasialliset työtehtäväsi ovat:
* Potentiaalisten asiakkaiden kartoittaminen eri kanavia hyödyntäen
* Asiakastapaamisten raportointi
* Sopimusten ja tarjousten kirjoittaminen
* Erilaiset selvitystyöt ja toimialakatsauksissa avustaminen
* Muut hallinnolliset tehtävät
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Korkeakouluopinnot kesken
* Aikaisempaa työkokemusta asiakaspalvelutyöstä
* Mahdollisuus työskennellä joustavasti toimistotyöaikoina
* Oma-aloitteinen, itsenäinen ja vastuuntuntoinen työote
* Perustaidot Microsoft Office - ohjelmista
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito suullisesti ja kirjallisesti
* B-ajokortti


Muuta tietoa


* Aloitus: Lokakuu 2019
* Kesto: Vakituinen, 15h/vko
* Sijainti: Keilaranta 4, Espoo
* Palkka: Tuntipalkka
* Julkaisupäivämäärä: 02.09.2019
* Yhteyshenkilö: Talent Acquisition Manager Alina Kurppa.


Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen talentacquisition@academicwork.fi.

Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista.
MUUTA TIETOA
Academic Workin lävistää välittävä, kunnianhimoinen ja humoristinen ilmapiiri, josta huokuu sekä kasvun nälkä että toisistamme huolehtiminen. Arvomme Beat Yesterday, Share Energy ja Show Heart ovat läsnä kaikessa, mitä teemme ja miten huomioimme toisemme päivittäin. Tutustu uniikkiin kulttuuriimme syvemmin.

Olemme nuoriin ammattilaisiin erikoistunut henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys. Kasvumme on päätähuimaavaa ja tavoitteemme on vuoteen 2022 mennessä nostaa liikevaihtomme sataan miljoonaan euroon. Suunta on oikea, sillä viime vuonna liikevaihtomme kasvoi upeat 48 % ja nykyään meitä AW-laisia on Suomessa jo yli 180.