(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen asiakaspalveluosaaja
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Etsitkö itsellesi osa-aikatyötä?

Meillä on useita asiakkaita, jotka etsivät erilaisia asiakaspalveluosaajia osa-aikatyöhön pitkiinkin työsuhteisiin.

Juuri nyt etsimme Asiakkaallemme osa-aikaista asiakaspalveluosaajaa lentokenttäalueelle. Mikäli mielenkiintoinen työpaikka lentokenttäalueella on sinulle unelma, ja pystyt tekemään vuorotyötä, ota yhteyttä.

Jos sinulla on reipas työote ja halukkuus aina löytää paras ratkaisu asiakkaiden tarpeisiin olet etsimämme henkilö.
Tarjolla on monipuolisia työtehtäviä (mm. erilaiset lähetyksiin liittyvät tehtävät sekä asiakaspalvelu).
Mikäli haluat kuulla tehtävistä lisää, ota yhteyttä meihin niin kerromme sinulle niistä lisää.

Sinulla pitää olla sujuva suomen ja englannin kielen taito, sinun pitää olla täysi-ikäinen ja sinulla pitää olla nuhteeton tausta (henkilölle suoritetaan EU:n siviili-ilmailuvaatimusten mukainen taustaselvitys) ja vähintään b-ajokortti.

Mikäli sinulla vielä sattuisi olemaan esim. kaupallinen koulutustausta ja kokemusta kuljetus- ja logistiikka-alalta olet vahvoilla.

Tarjoamme sinulle joustavan työympäristön, tukea ja vastuuta sekä mielenkiintoisen työn nopeatempoisessa ja kansainvälisessä ympäristössä. Saat mahdollisuuden toimia mukavassa, auttavaisessa ja ammattitaitoisessa tiimissä. Saat tehtävääsi myös kattavan ja tarkan perehdytyksen.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian osoitteen www.adecco.fi kautta ja liitäthän mukaan CV:si ja palkkatoiveesi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten haethan paikkaa pian, mutta kuitenkin viimeistään sunnuntaina 20.10.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse Adeccon HR Consultant Mona Marttinen puh. 040- 191 2805 torstaina 10.10 klo 13-14 tai sähköpostitse mona.marttinen@adecco.fi.