(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen asiakaspalvelija
Saranen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Nautitko ihmiskohtaamisista? Saatko energiaa hymyilevistä asiakkaista? Käännätkö kinkkisetkin tilanteet voitoksi ja ylitätkö palvelualttiudellasi korkeimmatkin asiakasodotukset?

Vastasitko kyllä? Hyvä - me etsimme juuri sinua! Tarvitsemme nimittäin tukea asiakaspalvelutiimiimme.

Me Sarasella uudistamme ihmisten työuria ja kasvatamme uusia osaajia kasvualoille. Näin ratkomme työmarkkinan osaajapulaa hyvinkin konkreettisesti ja isolla sydämellä. Asiakkaamme ansaitsevat vain parasta ja palvelukokemuksemme keskiössä on Sarasen brändiä ja arvoja elävä ja hengittävä toimitilojemme superasiakaspalvelija (eli sinä!).

Tapaamme toimistollamme päivittäin niin työnhakija- kuin yritysasiakkaitamme ja haluamme levittää Sarasen hyvää meininkiä kaikille meillä vieraileville. Työssäsi olet tekemisissä kasvokkain vierailevien asiakkaidemme kanssa. Olet osa Sarasen brändiä hyvin konkreettisella tavalla, sillä monelle vieraistamme juuri sinä saatat olla ensimmäinen kosketus meihin.

Tärkeimmät tehtäväsi työssäsi ovat asiakkaidemme vastaanotto ja ohjaus sekä asiakastilojemme viihtyisyydestä vastaaminen. Lisäksi palvelet myös sisäisiä asiakkaitamme catering-tilauksista tulostinmusteen vaihtoon.

Pärjäät tehtävässä loistavasti, jos:

  • sinulla on positiivinen ja energinen työote, eikä hymy hyydy helposti
  • olet helposti lähestyttävä ja ratkaisukeskeinen
  • osaat lukea ihmisiä ja kohdata heidät yksilöinä
  • puhut sujuvasti sekä suomea että englantia
  • haluat olla aktiivinen osa huipputyöyhteisöä
  • tunnistat itsesi arvoistamme: vaikuttavuus, luotettavuus, rohkeus ja ilo

Etsimme osa-aikaista tekijää, joka voi tehdä töitä sovittaessa tarpeen mukaan keskimäärin yhden päivän viikossa. Työn tekeminen esimerkiksi opintojen ohessa on siis mahdollista. Työaika sijoittuu arkipäiviin yleensä klo 8 – 16 välille.

Liity loistoporukkaan!

Meillä Sarasella työskentelyssä parasta on me saraslaiset itse. Kurkkaa tästä lyhyt video meistä ja liity mukaan jengiin!

Kiinnostuitko? Hae meille heti! Hakuaika jatkuu 23.2.2020 saakka, mutta käymme hakemuksia läpi jo niiden saapuessa ja olemme valmiit valitsemaan sopivan henkilön heti sellaisen löydettyämme. 

Jos kaipaat lisätietoja positiosta, voit soitella Maija-Leena Hyppölälle soittoaikoina tiistaina 11.2. klo 10-11 tai tiistaina 18.2. klo 15-16 numeroon 040 728 7642.