(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen asiakaspalvelija taksikeskukseen
Wippii Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018

Haemme asiakasyrityksellemme Helsinkiin osa-aikaisia asiakaspalvelijoita vastaanottamaan taksitilauksia ja välittämään niitä eteenpäin. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Mikäli olet asiakaspalveluhenkinen ja haluat työskennellä yrityksessä, joka palvelee kaikkia yhteiskunnan jäseniä, voi tämä työ olla sinua varten. Toivomme löytävämme tehtävään reippaita, luotettavia ja joustavia henkilöitä, jotka viihtyvät ja suoriutuvat asiakaspalvelutehtävissä myös kiireen keskellä.

Työhön ei vaadita aiempaa kokemusta taksialalta, mutta aikaisemmasta (puhelin-)asiakaspalvelukokemuksesta sekä kolmivuorotyön luonteen tuntemisesta on etua. Työ edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista sekä kykyä kuunnella ja kirjoittaa samanaikaisesti luontevasti, tarkasti ja täsmällisesti.

Kyseessä on kolmivuorotyö, sillä välityskeskus on avoinna vuoden jokaisena päivänä.
Töitä on tarjolla 24-37,5 tuntia vaiikossa, pääosin viikonloppuisin, mutta myös arkisin. Yövuoroissa työntekijän kodin ja työpaikan välisiin matkoihin tarjotaan taksikuljetus.

Työ sopii erityisen hyvin opiskelijoille tai lisätienestiä kaipaaville henkilöille, sillä vuorot on mahdollista sijoittaa opintojen tai muiden töiden oheen. 

Tehtävä edellyttää hakijalta:
-täsmällisyyttä, huolellisuutta ja joustavuutta
-aiempaa työkokemusta asiakaspalvelusta
-erinomaista tilannetajua ja hyviä vuorovaikutustaitoja
-pitkäjänteisyyttä
-hyvää kielitaitoa (suomen- ja englannin kielen sujuvaa osaamista)
-atk-taitoja (MS Office)
-osallistumista 2 viikkoa kestävään, täysipäiväiseen koulutukseen työsuhteen alussa

Eduksi katsomme:
-ruotsin kielen taidot

Tehtävään valitulle tarjoamme:
-koulutuksen ja perehdytyksen tehtävään
-viihtyisän työympäristön ja hyvät työvälineet
-kannustavan ja osaavan tiimin tuen
-työterveydenhuollon
-mahdollisuuden erittäin pitkäaikaiselle työsuhteelle yrityksessä jossa viihtyvyys on ollut hyvä ja vaihtuvuus vastaavasti pientä

Tehtävään valitut henkilöt perehdytetään työhön hyvin. Työssä on mahdollisuus myös edetä vaativampiin tehtäviin - näitä varten yritys tarjoaa erilaisia lisäkoulutuksia.

Suosittelemme jättämään hakemuksen mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia päivittäin jahaastattelemme hakijoita myös ennen hakuajan päättymistä. Tulemme toteuttamaan ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastattelutyökalun avulla, jonka myötä kehotammekin hakijoita seuraamaan sähköpostiaan videohaastattelukutsun varalta.

Rekrytointia hoitaa:
Kim Oljemark
Senior HR Specialist
kim.oljemark@wippiiwork.com 
045-209 1055