(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen asiakaspalvelija Pasilaan!
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2021

Etsimme asiakkaallemme asiakaspalvelijaa osa-aikaiseen iltatyöhön Pasilaan! 


Tehtävänkuvaus:
Asiakaspalvelijana työskentelet asiakkaamme hallinnoimassa parkkihallissa. Työpisteesi on valvomo, josta käsin autat ja opastat parkkihallin asiakkaita ongelmatilanteissa. Työvuorot sijoittuvat arki-iltoihin klo 16-21 välille ja työtä on tarjolla noin kahtena päivänä viikossa. Tämä työ sopii siis mainiosti opiskelijalle tai lisätyötä etsivälle. Parkkihalli sijaitsee Helsingin Pasilassa. 

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle kevyen ja mukavan asiakaspalvelutyön siistissä sisätilassa. Työ on harvemmin kovin hektistä ja ongelmatilanteetkin ovat suhteellisen helposti ratkottavissa, joten työ ei ole luonteeltaan kovin kuormittavaa. Asiakaskohtaamisiin toki odotamme sinun antavan aina 100% panoksesi. 

Ketä etsimme?
Olet etsimämme asiakaspalvelija, mikäli omaat jo hieman aikaisempaa asiakaspalvelukokemusta. Haluat palvella jokaisen asiakkaan parhaalla mahdollisella tavalla ja asiakastyytyväisyys on sinulle kunnia-asia. Sinulla ei mene sormi suuhun ongelma tilanteissa, vaan pyrit toimimaan niiden kohdalla ratkaisukeskeisesti ja rauhallisesti. Toivomme, että pystyt palvelemaan asiakkaita suomeksi ja tarpeen tullen englanniksi. Muu kielitaito lasketaan eduksesi. 

Lisätiedot ja hakeminen: 
Mikäli koet asiakaspalvelijan pestin omaksesi, jätäthän hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta www.temp-team.fi – Löydä töitä - Osa-aikainen asiakaspalvelija Pasilaan! ja kerro meille, miksi juuri sinä olet etsimämme henkilö. Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan videohaastatteluna ja hakijoita haastatellaan jo hakuajan puitteissa. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt pääset aloittamaan nopeallakin aikataululla. Valittu henkilö työllistyy määräaikaiseen työsuhteeseen elokuun 2021 loppuun asti.

Lisätietoa avoimesta tehtävästä TEMP-TEAMillä antaa HR-Specialist Hanna Rättö puh. 0408452251 tai e-mail hanna.ratto@temp-team.fi.