Osa-aikainen asiakaspalvelija moottoripyöräliikkeeseen, Eurobiker, Vantaa
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2022
Oletko kiinnostunut asiakaspalvelusta ja moottoripyöristä? Etsimme osa-aikaista asiakaspalvelijaa ajovarusteiden maahantuontiin ja vähittäismyyntiin erikoistuneeseen yritykseen Vantaalle. Tämä on moottoripyöristä kiinnostuneelle henkilölle loistava mahdollisuus kerryttää kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä. Lue lisää ja hae heti - paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä!
KUVAUS
Tässä työtehtävässä tulet työskentelemään myymälässä asiakasrajapinnassa, auttaen asiakasta löytämään hänelle tarvittavat tuotteet ja ratkaisut. Työ sisältää myyntiä ja asiakapalvelua, kuitenkaan myymälän siisteyttä ja tuotteiden esillepanoa unohtamatta. Kyseiseen tehtävään etsitään oma-aloitteista tekijää, jolta löytyy ymmärrystä ja kiinnostusta moottoripyöriin ja halua päästä työskentelmään näihin liittyvien lisävarusteiden parissa. Työ on määräaikainen heinäkuun 2022 loppuun asti ja tunteja on tarjolla maaliskuuhun saakka vähintään 10h/vk ja tämän jälkeen 20h/vk. Työvuorot painottuvat iltoihin sekä lauantaihin, sillä nämä ovat kaikista kiireisintä aikaa.

Tarjoamme


* Pienen ja lämminhenkisen tiimin, jossa pääset osallistumaan monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin
* Etualan näkymän moottoripyörien lisävarusteiden myyntiin


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä
TYÖNKUVA

* Asiakaspalvelu ja myynti
* Myymälän siisteydestä huolehtiminen
* Tuotteiden esillepano
* Monipuolinen osallistuminen liikkeen päivittäiseen toimintaan

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Tässä työssä kiinnostus moottoripyöriä kohtaan ja halu löytää asiakkaille ratkaisuja ovat koulutustaustaa tärkeämpiä. Mikäli tunnistat itsesi toimeen tarttuvaksi, vastuuntuntoiseksi ja asiakaspalveluhenkiseksi tyypiksi, voit olla etsimämme henkilö. Hyvät tietotekniset valmiudet ja kyky kommunikoida sujuvasti suomen ja englannin kielellä ovat työstä suoriutumisen edellytyksiä. Aiempi kokemus asiakaspalvelu- ja myyntityöstä nähdään etuna. Pitkää työkokemusta tärkeämpänä koemme kuitenkin reippaan asenteen ja omatoimisen työotteen.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Kiinnostusta moottoripyöriä kohtaan, oma harrastuneisuus nähdään etuna
* Myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyttä
* Toimeen tarttuva ja omatoiminen työote
* Hyvät tietotekniset valmiudet
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Muuta tietoa

Työmäärä: osa-aikainen (vähintään 10 h/vk maaliskuun puoliväliin saakka ja tämän jälkeen 20h/vk)

Aloitus: Helmi-maaliskuu 2022

Kesto: 31.7.2022 saakka

Sijainti: Vantaa

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Eurobikerin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Eurobiker on vuodesta 2001 lähtien toiminut yritys, joka on erikoistunut ajovarusteiden maahantuontiin ja vähittäismyyntiin.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1553877
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa