(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen ammattikokki kalaravintolaan Tupokseen
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018

Vihiluodon Kala Oy on vuonna 1989 perustettu kalaliike, joka jalostaa ja myy kalatuotteita. Sen asiakkaina ovat vähittäiskaupat, ravintolat ja suurkeittiöt. Vihiluodon Kalan tuotteita myyvät kalatiskeillään hyvin varustetut elintarvikemyymälät ympäri Suomen.

Vihiluodon Kalan tuotantotilat valmistuivat Limingan Tupokseen kesällä 2011. Niiden myötä yrityksen tuotanto kolminkertaistui. Kalatukun lisäksi yrityksen toimintaan kuuluu myös Kalaravintola ja tehtaanmyymälä.

Kalaravintolan keittiön toiminta perustuu päivittäin vaihtuvaan kalalistaan. Päivän listalla on kahdesta neljään erilaista kalavaihtoehtoa. Arkisin tarjolla on maittava lounas, kermaista lohikeittoa unohtamatta. Ravintola on viihtyisä ja nykyaikainen, jossa pysähtyvät ruokailemaan niin paikalliset kuin ohikulkevat matkailijatkin.

Haemme Vihiluodon Kala Oy:lle, Tupokseen ammattitaitoista kokkia osa-aikaiseen työsuhteeseen

Kalaravintolassa pääset monipuolisesti valmistamaan niin cartea, kuin lounasbuffaakin, sekä kartuttamaan omaa ammattitaitoasi. 

Toivomme sinulta alan ammatillista koulutusta, ja/ tai aikaisempaa kokemusta monipuolisista ravintolakokin tehtävistä. Mutta ennen kaikkea intohimoista työotetta kokin tehtäviin ja asiakaskokemuksen luomiseen. Tehtävä edellyttää hyvää paineensietokykyä, sillä ajoittain suositussa ruokaravintolassa tulee väistämättä olemaan hieman hektistä. 

Tarjoamme sinulle mahtavan tilaisuuden kartuttaa ravintola-alan kokemustasi mukavan työporukan kanssa rennossa ilmapiirissä mukavia asiakkaita palvellen. Palkkaus on Matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevan työehtosopimuksen mukainen. Tupokseen ei kulje julkinen liikenne, niin oma auto on välttämätön.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde on aluksi osa-aikainen vuosiloman sijaisuus. Työsuhde solmitaan aluksi työntekijän ja RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n välille. Myöhemmin mahdollista siirtyä yrityksen palkkalistoille.

Kiinnostuitko?

Laita hakemus tulemaan pikimiten, kuitenkin viimeistään 17.9.2018, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 8-16 välillä Outi Orajärvi p. 050 3055106 RTK-Henkilöstöpalvelu Oy, Oulu.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.