(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen aamuvirkku siivooja Nuuksioon
Lassila & Tikanoja

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020

L&T on huomisella töissä! Tästä syystä olemme ottaneet tehtäväksemme toimia edelläkävijänä muutoksessa. Päivitimme nimittäin alan esimiesroolit tähän päivään, jotta voisimme selkeyttää vastuualueita, vähentää työn määrää ja tehostaa esimiestyötä. Pidämme huolta katoista, lattioista ja ihmisistä niiden välillä! Tule kanssamme rakentamaan parempaa huomista!

 

Eikö työ näyttöpäätteen ääressä kiinnosta? Siinä tapauksessa, tule kanssamme tekemään liikkuvaa työtä! Etsimme reipasta

 

SIIVOOJAA

 

osa-aikaiseen työhön Nuuksioon. Tässä tehtävässä pääset huolehtimaan asiakkaamme näyttelytilan, ravintolan , toimistotilan ja sosiaalitilan puhtaudesta.Työ pitää sisällään myös siivouskoneiden ajoa, joten olethan uskalias hyppäämään ratin taakse! Töiden parissa ollaan Ma-Pe klo. 6-11.30, joten työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle tai henkilölle, joka muuten vain etsii lisätyötä.

 

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus siivouksen parista ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! Tehtävä edellyttää suomen kielen taitoa, jotta voit kommunikoida asiakkaan kanssa sulavasti. 

 

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn, jossa sinuun luotetaan ja saat tehdä työtäsi itsenäisesti. Isona talona tarjoamme monenlaisia uravaihtoehtoja ja tuemme mielellämme esimerkiksi sinun kouluttautumistasi. Työterveyshuoltomme ei ole mitään tavan huttua, vaan jo perusmuotoisena lakisääteistä kattavampi. Lisäksi käytössäsi ovat henkilökuntakerhot, joiden kautta pääset käsiksi mm. kulttuuri- ja liikuntaseteleihin, leffalippuihin ja mahtaviin hyvinvointietuihin. 

 

Kiinnostuitko? Hienoa! Hae paikkaa osoitteessa www.lt.fi/toihin. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

 

Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi, mutta lisääthän viestiisi viisinumeoisen ID-tunnuksen, jonka löydät työpaikkailmoituksen otsikon vierestä tai alta. Työhakemukset otamme kuitenkin vastaan vain työnhakulinkin kautta, joten ethän jätä hakemustasi sähköpostitse.