(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen aamusiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2020

L&T on huomisella töissä! Tästä syystä olemme ottaneet tehtäväksemme toimia edelläkävijänä muutoksessa. Päivitimme nimittäin alan esimiesroolit tähän päivään, jotta voisimme selkeyttää vastuualueita, vähentää työnmäärää ja tehostaa esimiestyötä. Pidämme huolta katoista, lattioista ja ihmisistä niiden välillä! Tuu meidän remmiin mukaan!

 

Etsitkö vakituista ekstratyötä, joka ei sido sinua useiksi tunneiksi päivässä? Hieno juttu, meillä on nimittäin sulle työpaikka! Etsimme remmiin reipasta

AAMUSIIVOOJA Tapiolaan


Tehtävä on vakituinen ja osa-aikainen aamutyö. Kyseisessä asiakaskohteessamme vastaat pienen myymäläkohteen siivouksesta aina ma, ke, to, pe ja la klo 8.00-9.20. Työ sopii siis mainiosti opiskelijalle tai muuten vaan lisätienestiä haalivalle. Toiveena olisi, että pääsiist aloittamaan työt jo 4.7.2020. Hyville tekijöille tarjoamme myös tilanteen mukaan lisätunteja.

 

Tehtävän palkkaus on kiinteistöpalvelualan TES: n mukainen. 

 

Tässä tehtävässä pärjää henkilö, joka osaa toimia itsenäisesti ja vastuullisesti. Pidät hyvää huolta asiakkaan toimitilojen puhtaudesta ja viihtyvyydestä ympäristöystävällisesti. Aikaisempi siivouskokemus on plussaa, mutta eniten arvostamme innokasta asennetta uuden oppimiseen ja motivaatiota tehdä siivoustyötä. 

 

Työllistyttyäsi meille, tarjoamme sinulle

 

* Uudessa L&T: n roolissa olevan Palvelumestarin, joka toimii esimiehenäsi ja tsemppaa sinut parhaimpiin tuloksiin viikottain! 

* Henkilöstöedut, kuten kuntosaliedut ja tavallista kattavamman työterveyshuollon, johon kuuluu sairauskassa

* Henkilöstöetuihimme kuuluvat myös henkilökuntakerhot, sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit

* Meillä on tarjota sinulle konkreettisia ja monipuolisia mahdollisuuksia edetä urallasi esimerkiksi koulutusmahdollisuudet 

* Pääset osaksi kiertotaloutta ja ilahduttamaan muita - merkityksellisellä työlläsi! <3

 

VOISITKO SINÄ OLLA MEIDÄN UUSI TIIMILÄINEN?

Hienoa! Naputtele hakemusta tulemaan hakulomakkeella, sillä täytämme paikat heti sopivien tyyppien löydyttyä! Voit tutustua L&T:hen työnantajana osoitteessa https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat Mikäli sinulla on kysymyksiä tehtävästä, voit osoittaa ne meille osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi Kerrothan viestissä myös tehtävän viisinumeroisen koodin, joka löytyy otsikon vierestä linkin takaa. Huomaathan, että varsinaisia hakemuksia otamme kuitenkin vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta, ethän siis jätä hakemustasi sähköpostitse.