(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen aamusiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2020

L&T on huomisella töissä! Tästä syystä olemme ottaneet tehtäväksemme toimia edelläkävijänä muutoksessa. Päivitimme nimittäin alan esimiesroolit tähän päivään, jotta voisimme selkeyttää vastuualueita, vähentää työnmäärää ja tehostaa esimiestyötä. Pidämme huolta katoista, lattioista ja ihmisistä niiden välillä! Tuu meidän remmiin mukaan

 

Eikö työ näyttöpäätteen ääressä kiinnosta? Siinä tapauksessa, tule meille tekemään liikkuvaa työtä! Etsimme reipasta

 

SIIVOOJAA

 

osa-aikaiseen työhön Lohjalle. Työkohteenasi toimii tuotantohalli, jonka lisäksi huolehdit asiakkaidemme toimistotilojen ylläpitosiivouksesta reippaalla asiakaspalveluasenteella. Työ pitää sisällään myös siivouskoneiden ajoa, joten olethan uskalias hyppäämään ratin taakse! Töiden parissa ollaan Ma-Pe klo. 8.00-12.00, joten työ sopii mainiosti myös opiskelijalle!

 

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! Ajokortti on välttämätön tehtävän suorittamiseen.

 

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn, jossa sinuun luotetaan ja saat tehdä työtäsi itsenäisesti. Isona talona tarjoamme monenlaisia uravaihtoehtoja ja tuemme mielellämme esimerkiksi sinun kouluttautumistasi. Työterveyshuoltomme ei ole mitään tavan huttua, vaan jo perusmuotoisena lakisääteistä kattavampi. Lisäksi käytössäsi ovat henkilökuntakerhot, joiden kautta pääset käsiksi mm. kulttuuri- ja liikuntaseteleihin ja leffalippuihin.

 

Hae paikkaa osoitteessa www.lt.fi/toihin. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi

 

Millaista siivoustyö on L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

 

https://www.youtube.com/watch?v=keMPiADP_GI&feature=youtu.be

 

https://www.youtube.com/watch?v=PCOCwf6PdQc