osa-aikainen aamusiivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2020
Etsimme nyt  osa-aikaista aamusiivoojaa asiakaskohteeseemme Oulun Linnanmaalle.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. 


Tässä tehtävässä  vastaat  asiakaskohteemme erilaisista ylläpitosiivoustehtävistä aamupainotteisesti. Työtä tehdään aamuisin klo 5-8/9.  Työsuhde on osa-aikainen 3-4h/päivä ja toistaiseksi voimassaoleva.

Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Et tarvitse koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Perehdytämme tehtävään kattavasti, joten kokemusta tärkeämpää on oma-aloitteisuus ja oppimishalukkuus. Katsomme toki  eduksesi alalle suuntaavaan työkokemuksen, koulutuksen sekä työturvallisuuskorttikoulutuksen. Edellytämme suomen kielen taitoa sekä hyvää fyysistä peruskuntoa.  Toivomme, että sinua kuvaavat reippaus, sinnikkyys sekä vahva tahto tuottaa laadukasta palvelua asiakkaamme arjen sujuvoittamiseksi.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Me ISS Palveluilla haluamme myös tarjota elämäntilanteesi huomioiden mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehitykseen urallasi. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 27.2.2020. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Työ alkaa sopimuksen mukaan.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.  www.iss.fi, www.issworld.comwww.facebook.com/duunISSaISSSuomi/  Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1341573
  • Tehtäväalue: Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 27.2.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu