(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen aamusiivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2019

Etsimme tiimiimme kahta siivoojaa asiakaskohteeseemme Hämeenlinnaan

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä. Siivouspalveluissa korostamme ergonomiaa ja päivitettyjä siivoustyövälineitä ja -tekniikkoja. Yhdessä toimimalla ja tarjoamalla asiakkaillemme erinomaista palvelua, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky, takaamme laadun ja korkean asiakastyytyväisyyden. 


Etsimme tiimiimme kahta siivoojaa vakituisiin ja osa-aikaisiin työsuhteisiin. Työtä tehdään yhdessä asiakaskohteessa terveyskeskusympäristössä. Työaika on maanantaista lauantaihin kello 5-9 ja tunteja kertyy 1-4h/päivässä 


Huomioimme hakuprosessissa hakijoiden aikaisemman työkokemuksen siivoustehtävistä, mutta oikeanlainen asenne on meille aikaisempaa kokemusta tärkeämpää. Kohteessa työskennellään asiakkaan läsnä ollessa, joten etsimillämme henkilöillä on asiakaspalvelualttiutta ja kyky puhua sujuvaa suomen kieltä. Näiden lisäksi tarvitset hyvää peruskuntoa ja reipasta ja oma-aloitteista työkykyä.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä asiantuntevan tiimin ja ison ja kansainvälisen yrityksen varmuuden. Tule töihin tiimiin, jonka tavoitteena on ylittää asiakkaan odotukset joka päivä! Odotamme hakemustasi osoitteessa iss.fi. 


Hakuaikaa on 22.9.2019 saakka. Työ alkaa sopimuksen mukaan viimeistään marraskuussa 2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -