(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen aamusiivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.9.2019
Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää OSA-AIKAISTA AAMUSIIVOOJAA tiimiimme Kotkan seudulle.


ISS Palvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. 

Meillä vastaat asiakaskohteidemme ylläpitosiivouksesta teollisuus- ja korjaamoympäristössä. Työaika sijoittuu tehtäväksi arkisin klo 5-14 välillä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen. Työtunteja tehtävässä kertyy keskimäärin 24 tuntia viikossa.


Etsimme tehtävään henkilöä, joka on oma-aloitteinen ja hänellä on positiivinen asenne työntekoon. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä perehdytämme sinut tehtävään. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa, sillä työ on fyysisesti raskasta, suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa sekä B-ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön, sillä kohteet sijaitsevat huonojen julkisten liikenneyhteyksien varrella.

Tarjoamme sinulle paikan ammattilaisten joukossa, joilla on kyky ja vastuu ratkaista päivittäin eteen tulevia, ammattitaitoa vaativia asioita kohteissa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 29.9.2019 ja työ alkaa mahdollisemman pian.


ISS Direct - ison edut, pienen asenne! 

ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka  luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -