(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen aamusiivooja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018

Me ISS:llä varmistamme aina siivouspalvelun laatutason, tehokkaan aikataulun, viihtyisyyden ja luotettavan palvelun tuoman turvallisuuden.


Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää AAMUSIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Vantaalle.


Siivoojan tehtävässä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta kolmena arkiaamuna viikossa, maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Työ tehdään aamuisin 8-10, työtunteja kertyy 2 tuntia päivässä ja 6 tuntia viikossa. Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen.


Aikaisempaa työkokemusta enemmän arvostamme hakijoilta oma-aloitteisuutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta. Työssäsi tarvitset hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa. Työ sopii erinomaisesti lisätyöksi toisen työn ohelle tai esimerkiksi opiskelijalle.


Tarjoamme sinulle vauhdikkaan työympäristön ja osaavia työkavereita, jotka kannustavat toisiaan aina parempiin suorituksiin. Sen lisäksi tarjoamme kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 14.08.2018.ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Työntekijöillämme on päivittäin yli 200 000 asiakaskohtaamista, jotka he hoitavat aidolla palveluasenteella, "Service with a Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.

-ISS on savuton työpaikka-