(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen aamusiivooja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2018

Eikö työ näyttöpäätteen ääressä kiinnosta? Tule meille tekemään liikkuvaa työtä! Etsimme

SIIVOOJIA

osa-aikaiseen vakituiseen työhön Juukaan. Huolehdit kahden lähekkäin sijaitsevan kohteemme myymälä- ja toimistotilojen ylläpitosiivouksista reippaalla asiakaspalveluasenteella. Töitä on tarjolla kesäkuun ajan 8h/vko, jonka jälkeen 2h/vko. Kesäkuussa työtä tehdään klo 6.30 alkaen maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Heinäkuussa töitä tehdään keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 8-16 välisenä aikana.

Tässä tehtävässä et välttämättä tarvitse aiempaa siivouskokemusta tai alan koulutusta; reipas työskentelyote ja halu oppia riittää. Työ on fyysistä, joten odotamme sinulta lisäksi myös hyvää kuntoa.

Tarjoamme monipuolisen ja liikkuvan työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi. Opetamme sinulle kaiken muun, paitsi palveluasenteen. Ota se siis mukaasi haastatteluun!

Mikäli kiinnostuit, täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi