(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen aamusiivooja Vehmaalle
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.7.2020

L&T on huomisella töissä! Tästä syystä olemme ottaneet tehtäväksemme toimia edelläkävijänä muutoksessa. Päivitimme tänä vuonna nimittäin alan esihenkilöroolit tähän päivään! Miksikö näin? Missiona on selkeyttää vastuualueita, vähentää työnmäärää ja tehostaa esimiestyötä. Meitä L&T:läisiä on lähemmäs 8000 ja me kaikki teemme töitä kiertotalouden ja paremman huomisen eteen. Tule meidän remmiin mukaan! 

 

Etsitkö loppukesäksi töitä? Oletko aamuvirkku, ja teet mielelläsi aamupainotteista työtä? Etsimme nyt

 

OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA

 

määräaikaiseen työhön Vehmaalle, 18.9.2020 asti. Tässä tehtävässä huolehdit S-Marketin myymälätilan sekä henkilökunnan taukotilojen puhtaanapidosta, minkä lisäksi olet osana positiivisen asiakaskokemuksen luomisessa! Työtä tehdään joka arkipäivä klo 6:00-7:30. Viikossa työtunteja kertyy yhteensä 7,5 tuntia.

 

Toivomme, että Sinulla on aikaisempaa kokemusta siivouksesta tai kenties alan tutkinto. Tässä työssä tärkeimpiä työvälineitäsi ovat reipas ja motivoitunut asenne siivoustyötä kohtaan. Työ on itsenäistä ja vastuullista, joten itseohjautuminen kuuluu vahvasti persoonaasi.

 

Saat meiltä:

  • kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisen palkan
  • kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön
  • mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi

 

Tartu siis mahdollisuuteen! Vastaa huolella kaikkiin kysymyksiimme, kerro osaamisestasi ja miksi juuri sinut kannattaisi valita A-sarjaan. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian.

 

Mikäli sinulla herää erityisiä kysymyksiä tähän työhön tai rekrytointiin liittyen, voit lähettää viestiä osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi. Muista lisätä viestiisi työilmoituksen viisinumeroinen tunnus, jonka löydät sivun yläreunasta otsikon vierestä. Huomioithan, ettemme ota hakemuksia vastaan sähköpostin kautta.