(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen aamusiivooja Turkuun (7,5h/vko)
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2020

Etsitkö työtä, jossa pääset näyttämään ratkaisukykysi asiakaspalvelussa? Arvostatko työssäsi mahdollisuutta päästä näkemään käden jälkesi välittömästi?


Etsimme reipasta OSA-AIKAISTA AAMUSIIVOOJAA toimistoympäristöön TURKUUN.


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.


Tarjoamme kannustavan ja turvallisen työympäristön työntekijöillemme. Siivouspalveluissa korostamme ergonomiaa, työturvallisuutta sekä päivitettyjä työvälineitä ja –tekniikoita. Arvostamme työntekijöitämme ja haluamme mahdollistaa hyvinvoinnin sekä tuen kehittymiseen kaikissa elämänvaiheissa. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittyä urallasi alan ammattilaiseksi. Lue lisää osaamisen kehittämisestä ISS Palveluilla täältä.


Tässä tehtävässä vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta toimistoympäristössä. Työaikasi sijoittuvat arkiaamuille maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 6 - 9 välille. Työtunteja kertyy viikossa yhteensä 7,5 ja päivittäinen työaika on 2,5 tuntia. Työsuhteesi tulee olemaan osa-aikainen ja vakituinen. Tässä tehtävässä voit täydentää viikkotuntejasi lisätöillä oman aktiivisuutesi ja halukkuutesi mukaan.


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Et tarvitse koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Perehdytämme tehtävään kattavasti, joten kokemusta tärkeämpää on oma-aloitteisuus ja oppimishalukkuus. Odotamme asiakaslähtöisyyttä, reipasta asennetta sekä tarkkaa työskentelyotetta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon sekä erinomaisen suomen kielen taidon. Aikaisemman työkokemuksen ja alan koulutuksen katsomme eduksesi.


Tutustu siivoojan työhön ISS Palveluilla työntekijämme Karoliinan kertomana täällä. Tule mukaan tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 10.8.2020 ja työ alkaa keskiviikkona 19.8.2020.

Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan puhelinhaastatteluina eteneville hakijoille viikolla 33. Kutsut puhelinhaastatteluihin lähetetään tekstiviestillä, joten seuraathan aktiivisesti puhelintasi prosessin aikana. Olemme kaikkiin hakijoihin henkilökohtaisesti yhteydessä prosessin aikana.

ISS Direct - ison edut, pienen asenne!

ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka  luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -