(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen aamusiivooja, Tampere Hervanta
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2019

Vahvistamme Tampereen yksikköämme


Haemme nyt


OSA-AIKAISTA AAMUSIIVOOJAA Tampereen Hervantaan


Siivoojana tulet toimimaan osana siivouspalvelun tiimiämme ja liikkuvassa työssäsi vastaat osaltasi asiakasyritystemme ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä. Työskentelen kahdessa kohteessamme, maanantaista perjantaihin klo 6:00-9:00. Työtuntisi ovat noin 16 tuntia viikossa.


Olet palveluhenkinen ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista. Olet huolellinen, oma-aloitteinen ja luotettava. Aikaisempi siivouskokemus vaaditaan ja alan koulutus katsotaan eduksi.


Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi tarjoamme kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!


Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, haastattelemme jo hakuaikana. Työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.