(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen aamusiivooja Paraisille 6-8,5h/viikko
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Viihdytkö reipastahtisessa, fyysisessä työssä? Haluatko tuottaa työlläsi laadukasta palvelua asiakkaidemme arkeen?


Etsimme joustavaa OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA asiakaskohteisiimme PARAISILLE.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.


Työtehtävissäsi vastaat asiakaskohteemme ylläpitosiivouksesta lääkärikeskusympäristössä. Osa-aikaisena siivoojana työskentelet maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin 2 tuntia päivässä 7.30 alkaen. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus täydentää tuntejasi sopimuksen mukaan halutessasi. Tuntejasi voi täydentää teollisuusympäristökohde, jossa ylläpitosiivouksen työtehtäviä tehdään kerran viikossa 2,5 tuntia 7-16 välillä. Viikonpäivän saat valita itse ma-pe välillä. Työsuhde on määräaikainen 31.8.2020 asti ja jatko voi olla mahdollinen tämän jälkeen.


Tässä tehtävässä katsomme eduksesi alan koulutuksen ja/tai aikaisemman työkokemuksen siivouksesta. Toivomme sinulta asiakaslähtöisyyttä, reipasta asennetta sekä ennakkoluulottomuutta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon sekä suomen kielen taitoa. Teollisuuskohteeseen liikkuaksesi tarvitset ajokortin ja oman auton käyttömahdollisuuden katsomme eduksesi.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä! Me ISS Palveluilla haluamme tukea työntekijöidemme kehittymistä tarjoamalla oppimis- sekä kehittymismahdollisuuksia elämäntilanteesi huomioiden. Käy lukemassa lisää osaamisen kehittämisestä ISS Palveluilla täältä.


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 7.4.2020. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä tehtävään. Lisäkysymyksiä tehtävään liittyen voi esittää viestillä ISS Palveluiden rekrytoinnin WhatsApp numeroon +358504430895.

ISS Direct - ison edut, pienen asenne!

ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys ja osa ISS Palveluita, joka  luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -