(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen aamusiivooja Loviisaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

Laatua, erikoisosaamista, yksilöllistä palvelua ja aitoa vuorovaikutusta: näistä on tehty ISS Direct.

Etsimme nyt reipasta ja asiakaspalveluhenkistä OSA-AIKAISTA AAMUSIIVOOJAA  Loviisaan

Työtehtäviisi kuuluu asiakaskohteidemme ylläpitosiivous sekä yleisten tavaroiden kuljetuksia. Työaika sijoittuu tehtäväksi aamu- ja iltavuorossa arkisin klo 6-14 välillä. Työtunteja kertyy 4 tuntia päivässä ja 20 tuntia viikossa.

Saat työhösi kattavan perehdytyksen, aiempi kokemusta siivoustyöstä katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset vähintään kohtalaista suomen kielen taitoa ja lisäksi edellytämme hyvää peruskuntoa sekä aurinkoista palveluasennetta.

Nautitko työstä, jossa näet nopeasti työsi tulokset? Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen ja oma-aloitteinen työote sekä positiivinen asenne työntekoon. Tavaroiden kuljettamiseen tarvitaan B-ajokorttia.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” –palveluasenne. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 16.10.2019. 


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua. ISS Direct on osa ISS Palveluja. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.


www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


 


- ISS on savuton työpaikka -