(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen aamusiivooja Kiloon
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2020

 

L&T on huomisella töissä! Tästä syystä olemme ottaneet tehtäväksemme toimia edelläkävijänä muutoksessa. Päivitimme nimittäin alan esimiesroolit tähän päivään, jotta voisimme selkeyttää vastuualueita, vähentää työnmäärää ja tehostaa esimiestyötä. Pidämme huolta katoista, lattioista ja ihmisistä niiden välillä! Tuu meidän remmiin mukaan!

 

Etsitkö vakituista ja siistiä sisätyötä, jossa pääset liikkumaan? Etsimme tiimiimme reipasta

SIIVOOJA

vakituiseen ja osa-aikaiseen siivoustyöhön ESPOOSEEN Kilon alueelle. Kyseisessä asiakaskohteessamme vastaat monipuolisten tilojen, kuten toimistojen, sosiaalitilojen ja portaiden puhtaudesta. Työaikasi ovat säännölliset, sillä työskentelet arkisin klo 6-10. Toivomme sinulta joustavuutta työaikojen suhteen, mikäli tarve tulee työntekijälle myös viikonloppuisin samaan aikaan.

 

Sinulle ei ole tärkeää se mitä teet, vaan se miten sen teet. Pidät hyvää huolta asiakkaan toimitilojen puhtaudesta ja viihtyvyydestä ympäristöystävällisesti. Aikaisempi siivouskokemus on plussaa, mutta eniten arvostamme innokasta asennetta uuden oppimiseen ja motivaatiota tehdä siivoustyötä. Tärkeä osa työtä on asiakkaiden päivittäinen kohtaaminen ja vaativatkin asiakaspalvelutilanteet sujuvat luontevasti suomen kielellä. Tehtävä edellyttää nuhteentonta taustaa, sillä kohteessa työskentelevälle tehdään suppea turvallisuuselvitys. 

 

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vakituisen työn vakavaraisessa, isossa firmassa. Työsuhde-etuihimme kuuluu mm. tavallista laajempi työterveyshuolto, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit. Perehdytämme sinut hyvin tehtäviisi ja suurena yrityksenä tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia.
 

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laadithan hakemuksesi pikaisesti. Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että vastaanotamme ainoastaan työnhakusivujemme kautta saapuneet hakemukset.