Osa-aikainen aamusiivooja Iisalmeen
Coor

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2021

Onko sinulla silmää puhtaudelle ja hyvälle asiakaspalvelulle? Etsimme nyt Iisalmeen osa-aikaista

KOULUSIIVOOJAA

Mitä Coor tarjoaa sinulle?
Työsuhde on vakituinen ja osa-aikainen 12,5 h/viikko. Työvuorot ovat arkisin kello 05.00 - 07.30. Työt alkavat 10.8.2021. Palkkaus tehtävässä on kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen mukaan.

Siivoojana huolehdit koulukohteen tilojen siisteydestä, puhtaudesta ja viihtyisyydestä. Käytössäsi ovat laadukkaat siivousvälineet ja -laitteet. Työ on luonteeltaan ylläpito- ja perussiivousta.

Mitä tarvitset tehtävässä onnistumiseen?
Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta siivosutyöstä ja alan koulutusta sekä hyvä suomen kielen taito. Siivoustyössä tarvitset myös hyvää fyysistä kuntoa. Toivomme myös, että olet mukava tyyppi ja kanssasi on kiva tehdä töitä. Tehtävään valitun henkilön on esitettävä Laki lasten kanssa työskentelystä (504/2002) mukainen oikeusrikosrekisterikeskuksen rikosrekisteriote ennen työsuhteen alkua. 

Miten ja milloin voit hakea tehtävään?
Kuulostiko tämä sinulle passelilta paikalta? Hienoa, haluamme kuulla sinusta lisää! Hae tehtävään 2.8. mennessä hakulomakkeella. Luemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Virpi Huttunen, p. 0403014006, soittoaika arkisin klo 12-13.


Voit käydä tutustumassa meihin coorilaisiin ja arkeemme myös Instagramissa (coor_suomi) ja Facebookissa (Coor Finland).


Coor on mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa.

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä Coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot