(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen aamusiivooja, Hervanta
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2019

OSA-AIKAISTA AAMUSIIVOOJAA Tampereen Hervantaan


Siivoojana tulet toimimaan osana siivouspalvelun tiimiämme ja liikkuvassa työssäsi vastaat osaltasi asiakasyritystemme ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä. Työskentelet  kohteessamme, maanantaista lauantaihin klo 6:00-7:00. Työtuntisi ovat noin 6 tuntia viikossa. Lisätunteja on mahdollista saada muista kohteista halutessaan.

Olet palveluhenkinen ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista. Olet huolellinen, oma-aloitteinen ja luotettava. Aikaisempi siivouskokemus vaaditaan ja alan koulutus katsotaan eduksi.

Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi tarjoamme kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!


Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, haastattelemme jo hakuaikana. Työtehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.