(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen aamusiivooja Espooseen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019

Eikö työ tietokoneen ääressä kiinnosta? Vai kaipaatko vain lisätienestejä? Tule meille tekemään liikkuvaa työtä!

 

Etsimme tiimiimme avuksi

 

S I I V O J A A

 

osa-aikaiseen aamutyöhön Espoonlahteen. Kohteita ovat toimistot ja myymälät. Työajat ovat arkisin ma-la ja sijoittuvat aamuihin klo. 7.00 alkaen. Työtunteja meillä on tarjota päivässä n. 2,5 h ja viikossa työtunteja kertyy 16,5h. Tehtävästä maksetaan KIPA TES 2 mukaista palkkaa. Työt pääsee aloittamaan heti lokakuun puolella. 

 

 

No mitäs se vaatii, että pääsee osaksi meidän huipputiimiä?

 

Sinulla on vähintään 1-vuoden kokemus siivousalalta tai alan koulutus. Kommunikoit sujuvasti joko englannin kielellä tai suomen kielellä.

Tärkeimpiä työkaluja tässä tehtävässä on I Can Do It!- asenne ja siivouspelisilmä. Teet työsi parhaimmalla mahdollisella tavalla ja pidät huolta, että työsi laatu vastaa asiakkaamme toiveita. Persoonaltasi olet luotettava, tarvittaessa joustava, sekä osaat toimia itseohjautuvasti. 

 

 

Entäs miksi sinun pitäisi myydä vapaa-aikasi juuri meille?

 

Me tarjoamme sinulle ISON TALON henkilöstöedut, kuten kuntosaliedut ja tavallista kattavamman työterveyshuollon, johon kuuluu sairauskassa.

Tämän lisäksi henkilöstöetuihimme kuuluvat, myös henkilökuntakerhot, sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit.

Suurena yrityksenä meillä on tarjota sinulle konkreettisia ja monipuolisia mahdollisuuksia edetä urallasi. Oli se sitten oppisopimuskoulutus taikka esimieskoulutus, me mahdollistamme sen sinulle! Pääset osaksi kiertotaloutta ja ilahduttamaan muita - merkityksellisellä työlläsi!

 

 

Oliko tämä kuvaus kuin sinusta kirjoitettu? Siinä tapauksessa ei muuta kuin hakemusta tulemaan, haluamme tavata sinut!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian. Jos urapolku L&T: llä jäi kiinnostamaan, tsekkaa myös upea uratarina meidän Katarzynasta -> https://lassikko.lt.fi/uratarina-puolasta-suomeen-palvelupaallikoksi

 

 

Jos sinulla jäi jokin vielä mietityttämään, voit ohjata kysymyksesi tähän osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi, mutta varsinaisia työhakemuksia otamme vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.