(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikainen aamusiivooja Espooseen
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2019

Onko sinulla kyky ja tahto tehdä muiden arjesta sujuvampaa? Kaipaavatko arkeesi merkityksellistä tekemistä, jossa oman työn jälki näkyy konkreettisesti?  Hyvä, sillä me etsimme tiimiimme

 

S I I V O J A A

 

osa-aikaiseen aamutyöhön Espooseen. Kohteeseen pääsee kätevästi julkisilla. Työ sisältää pääasiassa toimistokonttorin siivousta ja ylläpitoa. Töitä tehdään 5h/pv maanantaista-perjantaihin klo. 6.00 alkaen, jolloin aikaa jää muuhunkin töiden lisäksi! Tehtävästä maksetaan KIPA TES 3 mukaista palkkaa. 

 

Miten pääset osaksi meidän huipputiimiä?

 

Sinulla on vähintään 1-vuoden kokemus siivousalalta tai alan koulutus. Kommunikoit sujuvasti joko englannin kielellä tai suomen kielellä.

Tärkeimpiä työkaluja tässä tehtävässä on I Can Do It!- asenne ja siivouspelisilmä. Teet työsi parhaimmalla mahdollisella tavalla ja pidät huolta, että työsi laatu vastaa asiakkaamme toiveita. Persoonaltasi olet luotettava, tarvittaessa joustava, sekä osaat toimia itseohjautuvasti. :)

 

Entäs miksi sinun pitäisi myydä vapaa-aikasi juuri meille?

 

Me tarjoamme sinulle ISON TALON henkilöstöedut, kuten kuntosaliedut ja tavallista kattavamman työterveyshuollon, johon kuuluu sairauskassa jäsenyys.

Tämän lisäksi henkilöstöetuihimme kuuluvat henkilökuntakerhot, sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit.

Suurena yrityksenä meillä on tarjota sinulle konkreettisia ja monipuolisia mahdollisuuksia edetä urallasi. Oli se sitten oppisopimuskoulutus taikka esimieskoulutus, me mahdollistamme sen sinulle! Pääset osaksi kiertotaloutta ja ilahduttamaan muita - merkityksellisellä työlläsi! :)

 

Oliko tämä kuvaus kuin sinusta kirjoitettu? Siinä tapauksessa ei muuta kuin hakemusta tulemaan, haluamme tavata sinut!

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian. Jos urapolku L&T: llä jäi kiinnostamaan, tsekkaa myös upea uratarina meidän Katarzynasta -> https://lassikko.lt.fi/uratarina-puolasta-suomeen-palvelupaallikoksi

 

 

Jos sinulla jäi jokin vielä mietityttämään, voit ohjata kysymyksesi tähän osoitteeseen rekry@lassila-tikanoja.fi, mutta varsinaisia työhakemuksia otamme vastaan vain rekrytointijärjestelmämme kautta.