Osa-aikainen À la carte -tarjoilija Holiday Club Vierumäelle
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2021

Osa-aikainen À la carte -tarjoilija Holiday Club Vierumäelle

Holiday Club Vierumäki on unelmalomakohde, joka tarjoaa asiakkailleen erinomaisen viihtymisen ja palvelujen kokonaisuuden. Tyylikäs hotelli, loma-asunnot sekä Villat mahdollistavat hyvin nukutun yön, tennsikenttä ja Vierumäen alue tarjoavat oivat puitteet aktiviteetteihin ja hemmotteleva Day Spa rauhallisen rentoutushetken.

Makunystyröitäsi hellitään Holiday Club Vierumäen hotellin Hill Grill ja Pine Pub -ravintoloissa, joissa nautit herkullisesta ruoasta ja saat sopivaa energiaa urheilulliseen päivään. Meillä nautit aamupalaa, lounasta ja illallista.

---------- 

Mitä etsimme

Etsimme Holiday Club Vierumäen ravintoloihin vahvistusta á la carte -taitoisista tarjoilijoista. Etsimämme henkilö voi olla ravintola-alan rautainen ammattilainen tai vasta uransa alkuvaiheessa oleva innokas oppija. Tärkeintä on, että asiakaspalvelu on sinulla lähellä sydäntä eikä hymysi hyydy kiireenkään keskellä vaan jaksat omalla panoksellasi olla luomassa viihtyisää hetkeä sekä asiakkaille että työtovereille.


----------

Mitä odotamme 

Hakijoilta odotamme alan koulutusta ja/tai aikaisempaa kokemusta á la carte -tarjoilusta. Arvostamme myös aitoa asiakaspalveluhenkisyyttä, positiivisuutta sekä halua luoda asiakkaille viihtyisiä kokemuksia. Työ edellyttää hygieniapassia, anniskelupassi ja vastaavanhoitajan pätevyydet ovat eduksi.

Odotamme työnhakijoilta:
- alan koulutus ja/tai kokemus á la carte -tarjoilusta
- asiakaspalveluhenkisyys
- hygieniapassi
- anniskelupassi ja vastaavanhoitajan pätevyydet eduksi


---------- 

Mitä tarjoamme

Tarjoamme sinulle osa-aikaisen työsuhteen, elämyksellisen työympäristön sekä mahtavat työkaverit. Tuntimäärä voidaan sovittaa hakijan elämäntilanteeseen sopivaksi. Työtä Vierumäellä tehdään vuorotyönä maanantaista sunnuntaihin.

Palkkaus noudattaa vähintään matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan työehtosopimuksen 4. luokkaa, mutta otamme huomioon myös palkkatoiveet.

Työt alkavat sopimuksen mukaan pikaisesti ja kestävät ainakin vuoden 2021 loppuun, työssä on myös mahdollisuus vakinaistua.


---------- 

Hae pian

Täytä hakemus pian osoitteessa www.eezy.fi tai soita toimistollemme p.03 873 200, jos sinulla on jo hakemus meillä. Liitäthän hakemukseesi myös ansioluettelosi. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten varmista tuleva työpaikkasi lähettämällä hakemuksesi meille pikaisesti.

Laita myös somekanavamme seurantaan, sillä uusimmat työpaikkailmoitukset aukeavat sinne kaikkien nähtäväksi. Näppäilemällä 03 873 200 ja soittamalla voit ilmaista meille suoraan kiinnostuksesi uusista auenneista työpaikoista, joihin olet törmännyt somessamme – me huomioimme sinut välittömästi. IG: eezyvmp_lahti FB: Eezy VMP Lahti.

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1498072
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 10.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Heinola, Lahti