(Poistunut julkaisusta)

Orkesteripäällikkö
Suomen kansallisooppera ja -baletti

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.3.2018

Suomen kansallisooppera ja -baletti sr hakee

ORKESTERIPÄÄLLIKKÖÄ
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan

Toimit orkesteriosaston esimiehenä ja vastaat Kansallisoopperan orkesterin sekä nuotiston hallinnosta. Tehtäviisi kuuluu orkesterin töiden suunnittelu, mm. rekrytointi, työehtosopimusneuvottelut, budjetti, henkilöstöhallinto sekä sopimus- ja tekijänoikeusasiat. Raportoit tehtävässäsi oopperan taiteelliselle johtajalle ja toimit tiiviissä yhteistyössä muiden johtajien sekä päälliköiden kanssa.

Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, alan työkokemusta, hyvää orkesteritoiminnan ja musiikkihallinnon tuntemusta, esimiestaitoja, kehittämiskykyä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävä edellyttää kotimaisten kielten lisäksi englannin kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Suomen Kansallisooppera ja -baletti tarjoaa kansainvälisen ja inspiroivan työympäristön keskeisellä paikalla Helsingin ytimessä.

Orkesteripäällikkö Kaisa Rönkkö antaa tehtävästä lisätietoja ke 14.3. klo 9.00-10.00 ja pe 16.3. klo 9.00-10.30, puh. 09-4030 2220.

Pyydämme sinua jättämään hakemuksesi ja palkkatoiveesi 20.3.2018 mennessä Kansallisoopperan ja -baletin internet-sivuilla (www.oopperabaletti.fi) olevaan sähköiseen rekrytointijärjestelmään.