Orkesterikoordinaattori
Suomen kansallisooppera ja -baletti

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Suomen kansallisooppera ja -baletti sr hakee

Orkesterikoordinaattoria
määräaikaiseen työsuhteeseen vanhempainvapaan sijaiseksi ajalle 1.10.2019-31.12.2020 tai sopimuksen mukaan

Työhösi kuuluu Kansallisoopperan orkesterin henkilöstö- ja palkkahallinnon tehtäviä, mm. työsopimukset, työvuorolistan valmistelu, sairastumisilmoitukset, sijaisten hankinta, orkesterin palkkiot, koesoittojen järjestelyt, kapellimestarien avustaminen, konserttijärjestelyt sekä uusien työntekijöiden opastaminen. Käytät työssäsi päivittäin erilaisia sähköisiä järjestelmiä liittyen henkilöstöhallintoon, matka- ja kululaskuihin, laskujen hyväksyntään sekä tuotannonsuunnitteluun. Toimit tarvittaessa myös orkesteripäällikön varamiehenä.

Edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta ja alan työkokemusta (henkilöstöhallinto, työlainsäädäntö, työehtosopimukset, orkesterimaailma), hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä usean asiakokonaisuuden samanaikaiseen hallintaan, sujuvia tietoteknisiä taitoja (sähköiset järjestelmät), asiakaspalveluhenkisyyttä sekä suomen ja englanninkielen hyvää suullista ja kirjallista hallintaa. Ooppera- ja balettimaailman tuntemus katsotaan eduksi.

Orkesteripäällikkö Anna Kondracka antaa tehtävästä lisätietoja ke 14.8. ja pe 16.8. klo 11.30-12.30 välisinä aikoina, puh. 050-598 3109.

Suomen kansallisoopperan orkesteri on kokoonpanoltaan Suomen suurin orkesteri. Orkesterissa on 111 muusikkoa, edustaen yhteensä 17 eri kansallisuutta. Varsinaisen työnsä eli ooppera- ja balettiesitysten ohella Oopperaorkesteri pitää säännöllisesti myös omia konsertteja.

Pyydämme sinua jättämään hakemuksesi su 25.8.2019 mennessä Kansallisoopperan ja -baletin internet-sivuilla (www.oopperabaletti.fi) olevaan sähköiseen rekrytointijärjestelmään.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1290038
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.8.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki