(Poistunut julkaisusta)

Orders, sales and support (OSS) -osaston päällikkö
Swegon ILTO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Haluatko osaksi innostavaa ja raikkaalla ilmapiirillä varustettua yhteisöä?

Nykyisen OSS-päällikkömme siirtyessä yrityksen sisällä toisiin tehtäviin, etsimme seuraajaa vastaamaan jälkimarkkinoinnin, teknisen tuen ja tilauskäsittelyn tehokkuudesta. Tiimisi koostuu ilmanvaihdon ja asiakaspalvelun asiantuntijoista, joista osa työskentelee Kaarinassa ja osa toimipisteessämme Ruotsissa.

Tehtävänäsi on huolehtia yhteistyön saumattomuudesta myyjiemme ja yhteistyökumppaneidemme sekä loppuasiakkaidemme välillä. Yhteistyökumppaneidemme tuote- ja huoltokoulutus kuuluu osastosi tehtäviin.

Tehtävässäsi kehität osaston toimintaa vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. Olet ulospäinsuuntautunut, avoin ja luonteva kommunikoija. Asioit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielitaito on ehdoton plussa. Sosiaalisen median käyttö viestinnässä on sinulle tuttua ja päätöksenteossasi osaat ottaa huomioon eri sidosryhmien tarpeet. Omaat tehtävään soveltuvan koulutuksen ja sinulla on jo näyttöä vastaavista tehtävistä teknisten tuotteiden parista.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen työnkuvan kasvavassa ja vakaassa organisaatiossamme. Osa tuotteistamme menee vientiin, joten tehtävä on kansainvälinen.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, laita hakemuksesi ja cv:si osoitteeseen rekrytointi@swegon.com viimeistään 25.8. Lisätietoja saat tarvittaessa HR Manager Jaana Kytöluhdalta, puh. 040 – 552 2546.