(Poistunut julkaisusta)

Orbikselle myynnillinen varastotyöntekijä
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.3.2018Työn kuvaus:
  Orbis Oy on vuonna 1949 perustettu suomalainen tiedonsiirtotuotteiden toimittaja. Olemme erikoistuneet langattomien verkkojen RF-teknologiaan sekä valokuituteknologiaan. Oma tuotantomme täydentää valikoimaamme ja mahdollistaa asiakaskohtaiset tuotteet (esim. valmiskaapelit) sekä nopeat ja joustavat toimitukset.
Obriksen tuotteita käytetään tiedonsiirtoverkkojen rakentamiseen kiinteistöjen sisäverkoissa, julkisten tilojen ja liikennevälineiden langattomissa yhteyksissä, teleoperaattorien kiinteissä ja mobiiliverkoissa, konesaleissa sekä teollisuudessa. Asiakkaitamme ovat mm. suurimmat suomalaiset teleoperaattorit.
Orbiksen kotisivut ovat osoitteessa www.orbis.fi ja verkkokauppa osoitteessa www.worbis.fi
Haemme yhteistyössä Orbis Oy :n kanssa varastotyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen. Näytön jälkeen sinulla on mahdollisuus vakinaistua yritykselle. Työ on aluksi osa-aikaista, mutta oman tilanteen ja yrityksen tarpeiden mukaan mahdollisuutena on kokoaikainen työsuhde. Työ sisältää monipuolisia varastotehtäviä tavaran vastaanottamisesta lähettämiseen. Työntekopaikka sijaitsee Vantaalla, Hämeenlinnanväylän läheisyydessä.

Etsimme reipasta ja tarkkaa varastotyöntekijää, joka haluaa kehittyä varastoalan ammattilaiseksi. Aikaisempi varastotyökokemus katsotaan eduksi tehtävää täytettäessä. Työ edellyttää ajokortin. Yrityskielenä on suomi, jonka myötä edellytämme hyvää suomen kielen osaamista. Englannin perusosaaminen auttaa työssä menestymistä.

Työtehtävät vaihtelevat tavaran vastaanotosta lähettämiseen. Työhön sisältyy mm. keräystä, toiminnanohjausjärjestelmän käyttämistä sekä pakkaamista. Toimipisteessä on myymälä, jossa asiakaspalvelu kuuluu työtehtäviin. Yritys tarjoaa mahdollisuuden kasvattaa omaa osaamista oman oppimishalukkuuden ja yrityksen tarpeiden mukaan.

Mikäli sinä haluat monipuolisen työn perheyrityksessä, jossa ihmiset oikeasti viihtyvät, ilmianna itsesi jättämällä rohkeasti hakemus! Voit myös suoraan olla yhteydessä hakuprosessista vastaavalle henkilölle lähettämällä sähköpostia osoitteeseen emma.vuorenmaa@adecco.fi. Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme jo haun aikana.

 
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Varastotyöntekijä


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Emma Vuorenmaa, 0406304014


Toimipaikka:  VANTAA