(Poistunut julkaisusta)

Optinen tarkastaja (AOI)
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2018
Go On Oulu etsii asiakkaalleen

OPTISTA TARKASTAJAA (AOI)

Teknologiateollisuuden asiakkaamme on jo vuosikymmenten ajan ollut alansa huipulla. He pyrkivät työssään pysymään alan kehityksen kärjessä ja luomaan yhdessä viihtyisän työpaikan, jossa työntekijöitä arvostetaan ja heidän osaamisensa palkitaan. Nyt he etsivät joukkoonsa uutta, reipasta operaattoria, joka varmistaa sen, että jokainen tuote vastaa asiakkaan vaatimuksia.

Sinulla on mielellään valmiiksi piirilevykokemusta sekä kokemusta optisista tarkastuksista, mutta nämä tiedot voit korvata kovalla motivaatiolla ja halulla oppia uutta. Osaat käyttää tietokoneita, olet sormiltasi näppärä sekä huolellinen työntekijä. Nautit pikkutarkasta työstä ja teet tarkkaa jälkeä kaikessa tekemisessäsi. Työ on 2-vuorotyötä maanantaista perjantaihin. Työpaikka sijaitsee hyvin kulkuyhteyksien varrella Oulussa.

Toivomme sinulta:
-Tietokoneen käyttö on tuttua
-Olet näppärä ja kykenet oppimaan nopeasti uutta
-Sinulla on reipas asenne työtä kohtaan
-Kiireensietokykyä

Tarjoamme
-Työn, jossa pääset oppimaan uutta ja saat vastuullisia tehtäviä
-Mukavat työkaverit ja kannustavan ilmapiirin
-Hyvän perehdytyksen
-Pitkäkestoisen työsuhteen

Työt alkavat elokuun lopulla vko 34/35
Palkkaus: Teknologiateollisuuden TES

Mikäli kiinnostuit paikasta laita hakemuksesi www.go-on.fi sivujen kautta, aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa ma-pe 8-16 Go On Oulun HR- ja rekrytointiasiantuntija Anu Verronen, puh. 0443308824. Emme käsittele sähköpostihakemuksia.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista.