(Poistunut julkaisusta)

Optinen myyjä
Instru Optiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2019

Voisiko optinen ala olla sinun juttusi? 

 

OPTINEN MYYJÄ, PÄÄKAUPUNKISEUTU

 

Tiesitkö, että Instru Optiikalla työskentelee sekä optikoita että optisia myyjiä? Nyt etsimmekin vahvistusta aurinkoisiin ja asiantunteviin timeihimme pääkaupunkiseudulla! Oletko sinä uusin huippumyyjämme? 

 

Tehtäväsi optisena myyjänä on yhteistyössä optikoiden kanssa opastaa asiakkaitamme valitsemaan heille sopivat tuotteet, kuten silmä- ja aurinkolasit piilolaseja unohtamatta. Optisena myyjänä olet luotettava näönhuollon asiantuntija, joka huolehtii asiakkaasta aina kehysten valinnasta silmälasien luovutukseen asti. Pääset avustamaan optikoita näöntutkimuksissa ja käyttämään alan kehittyneintä teknologiaa työssäsi.  Tahdot tuottaa asiakkaillemme ainutlaatuisia asiakaskokemuksia – valttikorttimme onkin laadukas ja asiantunteva ote asiakaspalveluun. Etsimme ulospäinsuuntautuneita, tehokkaita ja joustavia tyyppejä, jotka eivät pelkää kiireisiäkään päiviä!   

 

Toivomme sinulta löytyvän aitoa kiinnostusta viimeisimpien trendien seuraamiseen ja osaat tyylitajusi ansioista ehdottaa asiakkaillemme rohkeasti erilaisia ratkaisuja laadukkaasta valikoimastamme. Aikaisempi työkokemus myyntityöstä on tietysti eduksesi, mutta kokemusta tärkeämpää on oikeanlainen asenne ja motivaatio – näytäthän sen jo hakemuksessasi!  

 

Aiempi työkokemus optiselta alalta ei ole lainkaan välttämätöntä. Katso video ja tutustu optisen myyjän monipuoliseen työhön sekä erilaisiin uramahdollisuuksiin Instru Optiikka Oy:ssä! Kattava perehdytyksemme sekä kouluttautumismahdollisuudet kasvattavat sinusta optisen alan asiantuntijan. Meillä saat haastaa itseäsi, kehittyä ja loistaa! 

 

 

Tehtävä  on vakituinen ja kokoaikainen (37,5h/vk), palkkaus TES:n mukaan. Jos kiinnostuit paikasta – toimi nopeasti, sillä aloitamme hakijoiden kontaktoinnin jo hakuaikana! Täytä hakemus osoitteessa www.instruoptiikka.fi/tyopaikat ja tee siitä sinun näköisesi. Hakuaika päättyy 31.5.2019.

Työaika: 37,5h/vk
Kokemus: Asenne on aikaisempaa kokemusta merkittävämpää - hae siis rohkeasti!  
Työnkesto ja aloitus: Vakituinen työsuhde. Aloitus sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian.
Palkka: Kaupan alan TES:n mukaan