(Poistunut julkaisusta)

Optinen myyjä - vakituinen
Silmäasema

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2019

Haemme Silmäaseman pääkaupunkiseudun myymälöihin, erityisesti syksyllä avattaviin uusiin myymälöihin Pasilan Triplaan ja Myyrmäen Myyrmanniin sekä Lauttasaareen, Tapiolaan ja Selloon


OPTISIA MYYJIÄ


Silmäaseman myyjänä palvelet asiakkaita myymälässämme ja vastaat omalta osaltasi myynnistä ja asiakastyytyväisyydestä. Tehtäviin kuuluu mm. kehysten ja linssien valinta yhdessä asiakkaan kanssa, lääkärin ja optikon vastaanotolle saapuvien asiakkaiden vastaanottaminen ja ajanvaraus, silmälasien luovutus ja pienet korjaukset sekä tilausten tekeminen. Edellytämme valmiutta työskennellä kaupan aukioloaikojen puitteissa ja mahdollisuutta satunnaisiin vuoroihin myös muissa lähiseudun myymälöissä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta myynti- ja asiakaspalvelutyöstä erikoistavarakaupan puolella.


Tehtävässä menestyminen edellyttää Sinulta

  • intohimoista suhtautumista myyntiin
  • iloista otetta asiakaspalveluun ja asiakaslähtöistä ajattelua
  • halua kehittää omaa osaamista optisella alalla
  • aktiivista, energistä ja joustavaa otetta työhön
  • hyviä tietoteknisiä taitoja
  • valmiuksia tiimityöskentelyyn


Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja vastuullisen työnkuvan erikoiskaupan ja terveyspalveluiden parissa, tes-palkan lisäksi henkilökohtaiseen myyntiin perustuvat tavoitepalkkiot sekä mahtavat työsuhde-edut (mm. laaja työterveyshuolto, sairauskuluvakuutus ja liikunta- ja kulttuurietu). Perehdytämme Sinut optisen myyjän tehtävään, joten aikaisempi kokemus optiselta alalta ei ole välttämätöntä. Tehtävät ovat vakituisia, tuntimäärät sovittavissa välille 30 – 37,5 h/vko. Työt alkavat syyskuun aikana. Olemme savuton työpaikka.

Jos koet tehtävän omaksesi, täytä hakemus osoitteessa www.silmaasema.fi/rekrytointi viimeistään 4.8.2019 ja liity mukaan ammattitaitoiseen joukkoomme rakentamaan ainutlaatuista silmäterveyden palvelua.

Toimi nopeasti, käsittelemme hakemuksia saapumisjärjestyksessä.