(Poistunut julkaisusta)

Optinen myyjä - vakituinen
Silmäasema

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Haemme Silmäaseman Kuusamon myymälään

MYYJÄÄ

Silmäaseman myyjänä palvelet asiakkaita myymälässämme ja vastaat omalta osaltasi myynnistä ja asiakastyytyväisyydestä. Tehtävä on sopiva Sinulle, joka nautit asiakaskontakteista ja olet myyntihenkinen. Olet aidosti kiinnostunut erinomaisen asiakaspalvelukokemuksen tuottamisesta, myynnistä sekä parhaiden ratkaisujen löytämisestä asiakkaille. Olet työskentelytavoiltasi reipas ja energinen ja tartut luontaisen rivakasti asioiden hoitamiseen. Edellytämme valmiutta työskennellä kaupan aukioloaikojen puitteissa ja mahdollisuutta satunnaisiin vuoroihin myös muissa lähiseudun myymälöissä. Arvostamme aikaisempaa kokemusta myynti- ja asiakaspalvelutyöstä erikoistavarakaupan puolella.


Tehtävässä menestyminen edellyttää Sinulta
• erinomaisia asiakaspalvelutaitoja ja vahvaa myyntihenkisyyttä
• halua kehittää omaa osaamista optisella alalla
• aktiivista, energistä ja joustavaa otetta työhön
• hyviä tietoteknisiä taitoja
• valmiuksia tiimityöskentelyyn


Tarjoamme Sinulle monipuolisen ja vastuullisen työnkuvan erikoiskaupan ja terveyspalveluiden parissa, mahtavat työsuhde-edut (mm. laaja työterveyshuolto ja tyky-raha) sekä tehtävään tarvittavan perehdytyksen. Aikaisempi kokemus optiselta alalta ei ole siis välttämätöntä. Tehtävä on vakituinen ja osa-aikainen (30h/vko).

Jos koet tehtävän omaksesi, täytä hakemus osoitteessa www.silmaasema.fi/rekrytointi viimeistään 20.1.2019 ja liity mukaan ammattitaitoiseen joukkoomme rakentamaan ainutlaatuista silmäterveyden palvelua. Käytämme videotyökalua osana rekrytointia, ja saat kutsun videoesittelyyn sähköpostiisi hakemuksen lähettämisen jälkeen. Olemme savuton työpaikka.

Toimi nopeasti, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa myymäläpäällikkö Teija Mursu sähköpostitse (teija.mursu(at)silmaasema.fi)