(Poistunut julkaisusta)

Optinen myyjä, Tampere
Instru optiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Oletko ihmisläheinen asiakaspalvelija, joka viihtyy myyntityön parissa? Katsahda tänne! Haemme MYYJÄÄ määräaikaiseen työsuhteeseen Instrumentariumille huolehtimaan asiakkaiden silmien hyvinvoinnista.

Jos rakastat myynnillistä asiakaspalvelua ja haluat tehtävään, jossa ammattitaidollasi on asiakkaalle aidosti suuri merkitys, Instrumentarium voi olla oikea työpaikka juuri sinulle! Tämän Suomen luotetuimmaksi valitun optikkoliikkeen myyjänä pääset paitsi käsiksi mielenkiintoiseen asiakaspalveluun, myös oppimaan uutta ja kehittämään taitojasi osana näkemisen värikästä maailmaa.

Tärkein tehtäväsi on ammattitaitoinen asiakaspalvelu; saat huolehtia asiakkaasta aina kehysten valinnasta lasien luovutukseen saakka. Tässä työssä tarvitset myös rohkeutta suositella asiakkaalle juuri hänelle parhaiten sopivaa näkemisen kokonaisratkaisua. Työtehtäväsi ovat monipuolisia ja päivät vaihtelevia. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus myyntityöstä, mutta optisen alan asiantuntija sinun ei vielä tarvitse olla. Ratkaisevaa on timanttinen asenne ja motivaatio! Toivomme lisäksi, että olet kiinnostunut viimeisimpien trendien seuraamisesta ja sinulla on visuaalista silmää sekä halu oppia hyödyntämään alan kehittyneintä teknologiaa työssäsi.

Tarjoamme sinulle määräaikaisen sopimuksen täysin tunnein (37,5h/vko) vuoden loppuun asti. Aloitus on sovittavissa, mutta toivomme mahdollisuutta nopeaan aloitukseen. Työvuoroja on Instrun eri myymälöissä Tampereen seudulla, joten valmistauduthan työskentelemään vaihtelevissa sijainneissa sekä joustavasti kaikkina aukioloaikoina. Palkkaus tehtävässä on kaupan työehtosopimuksen mukainen ja työsuhde solmitaan Baronan kanssa.

Jos paikka kuulostaa omaltasi, älä aikaile, vaan jätä hakemuksesi mahdollisimman pian!