(Poistunut julkaisusta)

Optikkoja/Optometristeja
Specsavers

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2018

Specsaversillä visiomme on yksinkertainen: tahdomme tarjota parasta mahdollista näönhuoltoa asiakkaillemme, joka ylittää heidän odotuksensa kerta kerran jälkeen. Varmistaaksemme, että visiomme toteutuu jokaisessa liikkeessämme, etsimme nyt uuteen Specsavers Optikko Lappeenranta liikkeeseemme

Optikkoja/Optometristeja

Avaamme uuden Specsavers Lappeenranta liikkeen ja etsimme nyt innokkaita, aktiivisia ja oma-aloitteisia optikkoja/optometristeja vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävissä on mahdollisuus kokoaikaiseen sekä osa-aikaiseen työhön elämäntilanteestasi riippuen.

Mikäli nautit asiakaspalvelutyöstä, olet yhteistyökykyinen, joustava ja nautit ripeästä työtahdista, saatat olla etsimämme henkilö. Työuran pituuden edelle menevät asenne sekä intohimo työtä kohtaan, joten voit olla urasi alkuvaiheessa tai optisella alalla jo pitempään toiminut. Työnäköpätevyys ja piilolinssien sovitusoikeus sekä pro auctore -oikeus ovat eduksi valinnassa, mutta ne eivät ole välttämättömiä.

Tarjoamme monipuolisen ja vaihtelevan työn, jossa pääset näöntutkimusten ohella osallistumaan kaikkeen myymälätyöskentelyyn. Näöntutkimuksessa käytämme edistyksellisintä teknologiaa silmänpainemittaukseen ja digitaaliseen silmänpohjakuvaukseen. Teemme asiakkaillemme myös digitaalisen silmälasien mitoituksen, jonka avulla varmistamme, että silmälasit sopivat heille täydellisesti.

Meille henkilökunnan kehittäminen on avainasemassa ja järjestämmekin kattavan perehdytyksen ennen tiimiin liittymistä. Lisäksi Specsavers-ketjun tarjoama lisäkoulutus optikoille on ensiluokkaista ja monipuolista. Koulutuksista myönnetään myös lähes poikkeuksetta täydennyskoulutuspisteitä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä CV ja avoin hakemus palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteeseen srs.fi@specsavers.com. Toivomme valittujen henkilöiden aloittavan tehtävissä mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Aluepäällikkö Juha Lilienkampf, 050 435 3115.